Wil je duurzaamheid en comfort? Kies dan voor een boxspring!

(0)

Een boxspring is een heerlijk comfortabel en ventilerend bed waar je veel plezier van zult hebben. Het onderstel met springveren geeft over de gehele breedte van het bed veerkracht en zorgt samen met de matrassen voor een optimale lichaamsondersteuning en een goede nachtrust. En de gemiddelde hoogte van 40 tot 50 centimeter maakt dat je makkelijker in en uit bed stapt.

Bij Maxbedden.nl vind je boxsprings in allerlei uitvoeringen, stijlen, kleuren en maten. Je krijgt bij ons altijd een boxspring van hoge kwaliteit, compleet met matras en een aantrekkelijke korting.

    Helaas, er zijn geen producten gevonden.

Twijfelaar boxspring online bestellen

Zoals je ziet hebben we een ruime keus uit boxspringbedden, waaronder twijfelaar boxprings. Wij betrekken onze boxspring bedden direct bij de fabriek. Elke verkochte boxspring wordt door onze boxspring fabrikant op maat gemaakt. En dan gaat het niet alleen om de kleur, maar juist ook om de afmeting. Zo kunnen wij dus een ruim aanbod goedkope twijfelaar boxsprings in verschillende maten, uitvoeringen en kleuren aanbieden. Indien jouw gewenste maat bij een getoond boxspring bed niet wordt weergegeven, kan je ons uiteraard altijd contacten. Wij zullen je dan helpen om het juiste bed samen te stellen.

 

Verschillende breedte afmetingen twijfelaar boxspring

Vanuit Maxbedden.nl hanteren we voor een twijfelaar boxspring bed twee breedte maten. De meest gangbare twijfelaar boxspring is 120 cm breed en over het algemeen 200 cm lang. Deze boxspring bestaat uit één box. Een perfect bed wanneer je wat breder bent gebouwd. Wanneer je je twijfelaar bed als tweepersoons boxspring wilt gebruiken, dan kan je uiteraard ook kiezen voor de afmeting 140 x 200. Met een twijfelaar boxspring slaap je zeer comfortabel.

Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2020 - Maxbedden.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0