Terug naar overzicht

Zomervoordeel bij Maxbedden

Geplaatst op 11-07-2017
Zomervoordeel bij Maxbedden

Yesssss, de vakanties zijn begonnen! Menigeen zal deze kreet met plezier uitschreeuwen. Heerlijk genieten van alle rust en je gezin. Alhoewel…..als we de artikelen in de media mogen geloven dan is het houden van vakantie één van de meest stressvolle bezigheden.


We gaan uit van al het goede. De aankomende weken gaat heel Nederland massaal erop uit. We kunnen de krantenkoppen al dromen: “lange files bij de grens van Spanje, enorme drukte op Schiphol, lange wachtrijen bij de Efteling”. Even door de zure appel heen bijten en dan lacht het plezier je tegemoet.

 

Wanneer je gekozen hebt voor een vakantie buiten je eigen vertrouwde huis (of lees slaapkamer) dan zal het de eerste dagen even wennen zijn wanneer je slaapt op een luchtbedje of caravan matras. Hetzelfde geldt uiteraard wanneer je slaapt op een onbekend matras, al dan niet in combinatie met een boxspring, in een hotel of appartement. Met name deze laatste kan heel goed of heel slecht uitvallen.

 

Maar bovenal is het belangrijkste dat je tijdens je vakantie overdag en in de avond heerlijk geniet van al het moois om je heen. Een bezoekje aan een musea, een frisse duik in de zee en ’s avonds lekker barbecueën of chillen met je vrienden of gezin op een heerlijke loungebank.

 

Bij Maxbedden.nl proberen we deze zomer er ook wat moois van te maken. Hoe gek het ook klinkt, maar eigenlijk is de zomer voor ons de drukste tijd. We moeten de nieuwe collectie voor het najaar invoeren in onze systemen en zien met name na de vakantie altijd een enorme vraag naar nieuwe ledikanten (met name de twijfelaar bedden) en matrassen. En dat is op zich niet zo vreemd. Of je tijdens je vakantie nou goed of slecht geslapen hebt, je lichaam vraagt om een goed matras. Om deze reden bieden we dan ook tijdens de zomerperiode veel producten met extra korting aan. Eén van deze producten is onder andere het Pure & Perfect koudschuim matras, waarbij de standaard afmetingen direct leverbaar zijn. Dit matras heeft anti-allergie eigenschappen waarbij door de toevoeging van een Eco-shield het ook nog eens muggen afstoot. Dat zal je ongetwijfeld herkennen. Het is zomaar een tipje vanuit onze kant. Of wat te denken van een heerlijk boxspringaanbieding? Kik eens naar onze hotel boxspring. Absoluut een topper en dat ook nog eens voor een hele scherpe prijs.

 

Wij wensen je veel vakantieplezier toe en hopen je snel weer te zien op onze website.

 

Met zomerse groet,

 

Team Maxbedden.nlAchteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2021 - Maxbedden.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0