Terug naar overzicht

Zomertips voor het slapen gaan

Geplaatst op 01-06-2017
Zomertips voor het slapen gaan

De zomer komt eraan! Eindelijk die heerlijke warme zon op je huid, gezellig naar het strand met de kinderen, de ijskoude drankjes met vers gebraden vlees van de barbecue.


De zomer komt eraan! Eindelijk die heerlijke warme zon op je huid, gezellig naar het strand met de kinderen, de ijskoude drankjes met vers gebraden vlees van de barbecue. Overdag is de warmte heerlijk maar hoe denken we van de hitte als we willen slapen. Na zo’n vermoeiende dag is een goede nachtrust erg belangrijk. Wij bij Maxbedden hebben de beste tips voor een goede nachtrust.

  1. Een koude douche, een snelle douche zet het koelingmechanisme aan het werk waardoor het lichaam afkoelt.
  2. Katoenen lakens, het katoen kan goed ademen waardoor het geen warmte vasthoud.
  3. Een topper, word je vaak wakker door die irritante spleet tussen de matrassen van jou en je partner? Schaf dan nu een topper aan, dit is een extra dun matrasje voor over de twee matrassen waardoor de spleet niet meer te voelen is.
  4. Een goed matras, bij Maxbedden weten we dat een goed matras erg belangrijk is. Daarom hebben wij alleen de beste matrassen in ons assortiment.
  5. Een laag bed, warmte stijgt op, daarom kunt u met de warme dagen het best zo laag mogelijk liggen, of je nou voor het lage bed kiest, je je verplaatst naar het rolbed onder je bed of misschien beneden op je nieuwe slaapbank gaat liggen, je merkt het verschil meteen!

 

GOUDEN TIP: Naast alle warmte die in je slaapkamer komt komen er ook veel muggen naar binnen. Dat irritante gezoem bij je oor als je wilt slapen en alle muggenbulten die je er aan overhoudt.. Wij bij Maxbedden weten hoe vervelend dat is en daarom hebben wij de oplossing! Wij verkopen namelijk sinds kort antiallergie matrassen van Pure&Perfect die ook nog eens een antimug eigenschap heeft.Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2020 - Maxbedden.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0