Terug naar overzicht

Voorjaarsschoonmaak

Geplaatst op 13-04-2018
Voorjaarsschoonmaak

Het is lente en de zon begint door te breken. De eerste weken van april zijn heerlijk, de knoppen in de struiken komen uit en je ruikt de lente geur. Voor menigeen ook het moment om het huis, en dan met name de woonkamer en slaapkamer grondig schoon te maken.


Niets lekkerder dan de ramen van je slaapkamer te openen en de wind haar werk te laten doen. Met de stofzuiger alle kleine hoekjes in de kamer schoonzuigen, de ramen te lappen en de kledingkast opnieuw te ordenen. Het zal voor menigeen als zeer herkenbaar klinken.

 

Het is ook juist nu het moment om te kijken of je huidige bed en matras nog voldoen aan je wensen. Dat is natuurlijk makkelijk gezegd, maar als je op zoek bent naar een nieuw goedkoop kwaliteitsbed dan kan je nu je slag slaan. En ook dat is makkelijk gezegd, want wanneer is een bed een kwaliteits bed en wanneer is een matras het goede matras. Het is een kwestie van ervaren.

 

Feit is dat veel mensen een nieuw bed willen kopen, maar dit niet doen om de hoge prijs. Wij, vanuit Maxbedden.nl, beseffen ons dat ook. Om die reden hebben wij met enkele leveranciers goede afspraken gemaakt. Zo hebben we een ruim assortiment betaalbare, misschien wel goedkope, eenpersoonsbedden, twijfelaars en tweepersoonsbedden. Een goed bed is één, maar een lekker liggend matras is veel belangrijker. En ook daar hebben we aan gedacht. Zo werken we ruim 10 jaar samen met matrassenfabrikanten die al tientallen jaren, eentje zelfs honderd jaar, kwaliteitsmatrassen maken.

 

Wanneer je onze site bezoekt, dan zal je zien dat bij veel bedden optioneel een matras kan worden gekozen. Zo kan je bijvoorbeeld bij het populaire twijfelaar bed Michigan 140x200 kiezen voor een koudschuimmatras of pocketvering matras. Deze matrassen worden in combinatie met het bed goedkoop aangeboden. Het is goed om te weten dat Maxbedden.nl bewust kiest voor het aanbieden van een kwaliteitsmatras bij een combi aankoop, simpelweg omdat wij van mening zijn dat een goed matras hoort bij de aanschaf van een bed. En dat doen we niet alleen bij bedden voor volwassenen, maar ook bij de kinderbedden van Vipack.

 

 

We dwalen weer een beetje af. In het begin van deze blog begonnen we over de lente. Een jaargetijde waarin alles tot bloei komt en waar veel mensen uit hun winterdepressie kruipen. We zouden zeggen, geniet van de geuren, de vrolijkheid en de fluitende vogels………zelfs tijdens de grote schoonmaak.Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2020 - Maxbedden.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0