Terug naar overzicht

Twijfel niet bij de aankoop van een twijfelaar bed

Geplaatst op 24-10-2017
Twijfel niet bij de aankoop van een twijfelaar bed

Waarom heet een twijfelaar bed Twijfelaar? Twijfelen betekent onder andere dat je op twee gedachten hinkt. Hetzelfde gaat op bij een bed met bijvoorbeeld de afmeting 120x200 of 140x200. Ga je nou knus slapen met twee personen of lig je languit alleen te dromen?


Een twijfelaar is dan de juiste oplossing. Vaak zie je dat de keuze van een twijfelaar nog niet eens gebaseerd is op de keuze van alleen slapen of met zijn tweetjes wakker worden. De meeste mensen kiezen voor een twijfelaar omdat de ruimte in de slaapkamer niet groot genoeg is voor een tweepersoonsbed. Vaak zie je een twijfelaar bed op een studentenkamer of kleine logeerkamer. Deze bedden zijn net wat groter dan een eenpersoonsbed en bieden qua ruimte de ideale oplossing. Helemaal wanneer je ook nog eens zou kiezen voor een twijfelaar bed met opbergruimte onder het bed.

 

In onze ruime keus betaalbare twijfelaarbedden hebben we vele verschillende type bedden. Zo hebben we twijfelaars van verschillende materialen met een lengtemaat van 200cm en 190cm, maar ook nog eens twijfelaars met een breedtemaat 120cm en 140cm. Al dan niet voorzien van handige opbergruimte of rolbed onder de lattenbodem.

 

Eigenlijk is er geen specifieke doelgroep toe te wijzen aan de twijfelaar. De keuze wordt vaak vanuit praktisch oogpunt gemaakt. Als jij op kamers woont, dan is de twijfelaar een perfecte oplossing. Een lekker ruim bed, waar je al dan niet alleen of met zijn tweetjes in kan slapen, voor een zeer betaalbare prijs. En wanneer je kamer echt klein is, dan kan je een beetje spelen met de lengtemaat en kies je voor een bed met opbergruimte ( bijvoorbeeld  twijfelaar Michigan 140x190cm of twijfelaarbed Pocket).

 

Ben je op zoek naar een andere twijfelaar? Bijvoorbeeld een mooi klassiek bed of een twijfelaar met een stalen frame? Hebben we ook in ons assortiment. Laat je inspireren naar de vele mogelijkheden. We wensen je veel slaapplezier.

 

 Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2020 - Maxbedden.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0