Terug naar overzicht

Sint slaapt ook in een Vipack kinderbed

Geplaatst op 23-11-2017
Sint slaapt ook in een Vipack kinderbed

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan. Hij brengt ons Sint Nicolaas, ik zie hem al staan. Hoe huppelt zijn paardje het dek op en neer. Hoe waaien de wimpels al heen en al weer.


Van jong tot oud kunnen we massaal dit Sinterklaas lied meezingen. Sinterklaas is een feest van gezelligheid, waarbij de jongsten onder ons vol verwachting uitkijken naar wat ze aan cadeau’s krijgen. Een klein kadootje in de schoen, een groter kado op pakjesavond. “Vol verwachting klopt ons hart”.

 

De maand december staat in het teken van gezelligheid. We maken ons huis gezellig en knus. Het is ook de maand van de vrije dagen. De één gaat op vakantie, de ander gaat klussen in huis. Het is de tijd van samenzijn. We zien dat in de maand december menig kinderkamer wordt aangepakt. De muren krijgen een nieuwe kleur, de meubels worden verschoven of maken plaats voor nieuwe meubels. Elk jaar zien wij vanuit Maxbedden de extra vraag naar leuke kinderkamermeubels. Met name de ledikanten met extra opbergruimte, halfhoogslapers en stalen eenpersoonsbedden zijn erg populair. Al dan niet i combinatie met een bijpassend bureau, kast of commode.

 

 

Wij zijn dan ook maar wat blij met onze leverancier Vipack. Deze Belgische fabrikant heeft prachtige meubels voor de kinderslaapkamer. Kwalitatief goede meubels voor een zeer scherpe prijs. En het fijne is dat wij deze meubels ook nog eens snel kunnen uitleveren.

 

Dus ben je voor je kind op zoek naar een leuk Sinterklaas cadeau….kijk dan eens op onze categorie pagina Kinderkamers. Hier vind je vele producten uit de Vipack collectie. Wij wensen je veel shopplezier en uiteraard een fijne pakjesavond. “Heerlijk avondje is gekomen……”.Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2020 - Maxbedden.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0