Terug naar overzicht

Ruim 10 jaar met een gerust gevoel slapen

Geplaatst op 09-01-2018
Ruim 10 jaar met een gerust gevoel slapen

Wellicht heb je het al ergens gelezen, dit jaar bestaat Maxbedden.nl 10 jaar. In 2008 opgericht als digitale verlengstuk van een gerenommeerde bedden- en matrassen groothandel, heden ten dage opereren we als onafhankelijk bedrijf met een ruim assortiment bedden, boxsprings, matrassen en overig slaapkamer meubilair.


 

In de afgelopen jaren hebben we ons assortiment op vele vlakken uitgebreid. Naast onze leveranciers van het eerste uur, matrassenfabrikanten Van Landschoot en Brouwers Bedding,  werken we sinds 2012 nauw samen met enkele grote fabrikanten van ledikanten, boxspring bedden en slaapkamermeubels. We kunnen met trots concluderen dat we in de afgelopen 6 jaar hard hebben gewerkt om te komen waar we nu staan. Met ons assortiment goedkope en originele eenpersoonsbedden, twijfelaar bedden en tweepersoonsbedden zijn wij thans marktleider in Nederland.

 

Daarnaast hebben we ons ook bewezen waar het gaat om service en informatie verstrekking over matrassen. Dit heeft vorig zelfs geleid tot de ontwikkeling van het Pure & Perfect matras. Een luxe matras met onder andere anti-mug eigenschappen. De relatie met onze matrassenfabrikanten is dusdanig goed dat wij elk type matras op maat kunnen laten maken. Steeds vaker zien wij de vraag naar matrassen met een lengtemaat 210cm of 220cm. Hetzelfde geldt ook voor de breedte maat van met name twijfelaar ledikanten. Een twijfelaar bed met een breedte maat van 120cm tot 140 cm is tegenwoordig geen uitzondering. In ons magazijn houden we hier rekening mee, evenals dat onze beddenfabrikanten hier rekening mee houden. Zij hebben een prachtige collectie twijfelaarbedden samengesteld.

 

Uiteraard gaan we ons 10-jarig jubileum vieren met leuke acties, aanbiedingen en kortingen. Deze zullen we met enige regelmaat communiceren. Wil je op de hoogte gehouden worden over de aankomende acties, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2020 - Maxbedden.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0