Bedbodem

De beste garantie voor een perfecte nachtrust is een goede matras in combinatie met een goede bedbodem. De bedbodem versterkt de eigenschappen van het matras, waardoor u heerlijk slaapt.

Bij Maxbedden kun je kiezen uit verschillende soorten bedbodems. De vaste lattenbodem is het goedkoopst. Wil je meer luxe, kies dan voor een verstelbare lattenbodem of een elektrisch verstelbare lattenbodem. Bij deze bedbodems is het hoofd- en voeteneinde te verstellen, zodat je ontspannen tv kan kijken of een boek kan lezen.

Populaire producten

 • Rousseau Lattenbodem Alpha 14 latten vast

  Lattenbodem Alpha 14 latten vast

  € 99,- € 79,-
   
 • Maxbedden Lattenbodem vast 140 x 190

  Lattenbodem vast 140 x 190

    € 149,-
   
 • Maxbedden Lattenbodem vast 140 x 200

  Lattenbodem vast 140 x 200

    € 149,-
   

Vaste lattenbodems

De vaste lattenbodem is een populaire matrasbodem. Deze bodem bestaat uit een houten frame, waarin buigzame latten horizontaal worden bevestigd. Het aantal latten varieert. In het algemeen geldt dat meer latten een betere ondersteuning geven en meer comfort bieden. Vaak zijn er ook een aantal verstelbare latten, waarmee u de gewenste ondersteuning zelf instelt.

Verstelbare lattenbodems

Bij een verstelbare lattenbodem kunt u het hoofd- en voeteneinde in hoogte varieren. Hiermee kiest u zelf de perfecte positie om ontspannen tv te kijken, een ontbijt te nuttigen of een boek te lezen. Er is keuze uit lattenbodems, die u met de hand verstelt en lattenbodems, die u elektrisch met een afstandsbediening verstelt.

Schotelbodems

Een schotelbodem heeft geen latten maar schotelvormige schijven, die onafhankelijk van elkaar veren. Hierdoor ontstaat een optimale lichaamsondersteuning. Schotelbodems worden vaak gecombineerd met een koudschuim matras of een traagschuim matras.

Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2022 - Maxbedden.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0