Medisch geteste matrassen

Wij hebben een ruim assortiment matrassen in allerlei soorten en maten. In samenwerking met een van onze leveranciers (Bremafa) bieden wij medische matrassen aan, welke door de gerenommeerde Duitse fabrikant Breckle worden geproduceerd. Al de door ons aangeboden medische matrassen zijn met zorg en de juiste materialen samengesteld. Mede doordat deze matrassen door het Duitse instituut Thuringer zijn getest en gekeurd, mogen deze matrassen het predicaat medische matras voeren. 

 

Alle medische matrassen zijn volledig milieuvriendelijk geschuimd met plantaardige olien. Dit houdt in dat de matrassen CFK- en CO2-vrij zijn. Wij leveren 4 verschillende medische matrassen, al dan niet voorzien van een pocketveer. De matraskernen zijn bekend onder de naam Air Core Fiber Foam of Air Core Gel Foam.

 

Fiberfoam matraskern

Fiberfoam is een gepatenteerd schuim die bekend staat als vezelschuim of fiberschuim. Deze schuim is een combinatie van koudschuim met natuurlijke en synthetische holle vezels. Kenmerkend voor dit schuim is dat het anti-statisch en anti-bacterieel werkt. Tevens is het zeer veerkrachtig en heeft het een hoge vochtregulering. Een perfecte matraskern voor de gewichtsklasse 125 KG tot 175 KG. Deze matrassen worden over het algemeen aangeraden voor de zwaardere hernia patiënten en buikslapers.

 

Gel Foam matraskern

Gelfoam is een schuimtechniek waarin alle positieve eigenschappen van visco en koudschuim zijn verenigd. Deze techniek van schuimen geeft exgra ondersteuning voor het lichaam en is drukverlagend. Een gelfoam matras is geschikt voor de wat zwaardere decubitus patiënten en hernia patiënten.

 

Air Pocket Fiber Foam matraskern

Deze innovatieve 7-zones pocketveren kern, met twee verschillende soorten veren, een normale pocketveer en een micro pocketveer, die ook in hoogte verschillend gemaakt zijn voor een ideale lichaamsaanpassing, heeft een progressieve ondersteuning voor de wervelkolom. Door het honingraat systeem zitten de pocketveren dichter op elkaar. Afgedekt met fiber foam.

Geschikt voor een gewichtklasse soepel ca 120 kg en voor de stevige uitvoering ca 140 kg. Geschikt voor hernia patiënten.

 

Air Pocket Gel Foam matraskern

Deze innovatieve 7-zones pocketveren kern, met twee verschillende soorten veren, een normale pocketveer en een micro pocketveer, die ook in hoogte verschillend gemaakt zijn voor een ideale lichaamsaanpassing, heeft een progressieve ondersteuning voor uw wervelkolom. Door het honingraat systeem zitten de pocketveren dichter op elkaar. Afgedekt met gelfoam. Geschikt voor een gewichtklasse van ca 120 kg. Geschikt voor decubitus patiënten.

 

De fabrikant geeft 10 jaar garantie in de vorm van 5 jaar volledige en 5 jaar afbouwende garantie op de matrassen. Daarnaast is er de mogelijkheid om binnen 30 dagen de matraskern om te ruilen.

 

Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2021 - Maxbedden.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0