Matras op maat laten maken

Zoals je wellicht hebt kunnen zien hebben we bij Maxbedden.nl een ruim assortiment pocketvering matrassen en koudschuim matrassen. De keuze van een matras is voor een ieder verschillend. Hiervoor hebben we op onze website een lijstje met tips aangemaakt.

 

Wij laten al onze matrassen fabriceren bij erkende matrassenfabrikanten. We hebben er heel bewust voor gekozen om deze productie niet in grote getallen te laten plaatsvinden, simpelweg omdat wij van mening zijn dat we een matras op maat moeten kunnen leveren. Dit houdt heel concreet in dat elk matras welke onze fabrikant in productie neemt individueel wordt geproduceerd. Hiermee kunnen we aan jouw wens voldoen.

 

Wij produceren dus een matras op maat. Dit houdt in dat jij zelf de afmeting kan bepalen. Dat is ontzettend handig wanneer je bijvoorbeeld zelf een ledikant met afwijkende afmetingen hebt gemaakt. Of je bed nu 170cm breed of 190 cm breed is. Het maakt ons niet uit. Evenals de lengtemaat van je matras 210 cm dient te zijn.

 

In onze online beddenwinkel vind je veel ledikanten waarin een matras past met de afmeting 90x190 of 140x190. Deze afwijkende afmeting is afkomstig van onze Franse fabrikant van bedden. Wanneer je een ledikant koopt met deze afmeting dan is het ook fijn dat je zo snel mogelijk deze afmeting matras erbij kan krijgen. Vanuit Maxbedden.nl hebben we hiermee rekening gehouden. Wij hebben koudschuimmatrassen en pocketvering matrassen met de afmetingen 90 x 190 en 140 x 90 direct op voorraad. Zelfs de matrassen van het merk Pure & Perfect. Deze matrassen zijn voorzien van een anti-allergie hoes en hebben een perfect ligcomfort.

Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2022 - Maxbedden.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0