Terug naar overzicht

Mooie kinderkamermeubels voor de kinderkamer

Geplaatst op 09-10-2017
Mooie kinderkamermeubels voor de kinderkamer

Uiteraard weet jij ook nog hoe je kinderkamer er vroeger uit zag. In een onderzoek welke onder jonge ouders werd gehouden bleek ruim 93% nog zo de kinderkamer te kunnen herinneren. En dat is niet zo gek, tijdens je kindertijd bracht je veel tijd door op je kinderkamer.


Je kinderkamer, en later je puberkamer, is een rustige slaapplek waar je als kind heerlijk kan bijkomen. Voor de peuters en kleuters is het de plek waar je je eigen speelparadijs hebt gecreëerd, de plek waar je heerlijk onbezonnen kan spelen en slapen. Het is de plek waar je je veilig en plezierig voelt. Wanneer de tijd aanbreekt van huiswerk maken, dan verandert ook je kinder kamer in een jongens- of meisjeskamer. Er wordt plaats gemaakt voor een groter bed, een buro en wellicht een lekkere chill plek waar je met vrienden en vriendinnetjes kan zitten.  

 

Vanuit Maxbedden zijn we dan ook blij met ons assortiment kinderkamer meubels. We hebben in samenwerking met het bedrijf Vipack een prachtige collectie kinderbedden, buro’s en kasten in ons assortiment opgenomen. Daarnaast hebben we heel veel decoratie artikelen van de merken Coming Kids, Kidsdepot en Woood welke je uitstekend kan combineren met de kant en klare kinderkamers.

 

Amori kinderbedden van Vipack

Een mooi voorbeeld van een meegroei kamer is de Amori collectie van het bedrijf Vipack. Deze tijdloze bedden en meubels zijn al samengesteld wanneer je kind nog een baby is. In deze collectie vind je onder andere een hemelbed, kajuitbed en een eenpersoonsbed. En dat allemaal aangevuld met een handige kledingkast, nachttafeltjes en buro.

 

Pino stapelbed of hoogslaper

Is de ruimte op de kinderkamer krap? Geen probleem. Dan hebben we in ons assortiment een prachtig Pino stapelbed of hoogslaper. En dat in vele verschillende uitvoeringen. Wat te denken van de Pino hoogslaper met zetelbed en buro. Een stijlvolle combinatie welke in elke kinderkamer staat. En reken maar dat je kind met plezier in dit bed slaapt, speelt en chillt.

 

Al bij al hebben we van een rustige slaapplek tot een druk speelparadijs ontzettend leuke en betaalbare kinderkamer meubels. En met het assortiment van Vipack ook nog eens zeer kwalitatief goede producten. De meeste producten kunnen wij direct vanuit voorraad leveren. Bij Maxbedden.nl vind je het bed wat bij jouw kind past. Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2020 - Maxbedden.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0