Traagschuim matras

(1)

Een traagschuim matras reageert op uw lichaamswarmte en past zich aan uw lichaamscontouren aan. Het schuim wordt zachter waar de druk het hoogst is en geeft optimale ondersteuning. Hierdoor biedt een traagschuim matras erg veel slaapcomfort.

Traagschuim matrassen hebben ook een goede ventilatie en vochtregulatie. De matrassen zijn geschikt voor alle bedbodems.

  • van landschoot Traagschuim matras Ergopur

    Traagschuim matras Ergopur

    € 439,- € 409,-
     

Goede en gezonde matras

Een traagschuim matras is een uniek matras. Het vermindert de druk op het lichaam en zorgt voor een optimale ondersteuning van de onderrug, heup en schouders. Door de gelijkmatige verdeling van het lichaamsgewicht ontstaan er geen absolute drukpunten. Uw rug wordt ontzien en bloedvaten en zenuwbanen worden ontlast. U slaapt beduidend beter!

Het is niet voor niets dat traagschuim matrassen vaak in de zorgsector worden gebruikt. Klachten als doorliggen (decubitus) worden verminderd en zelfs vermeden met een traagschuim matras.

De traagschuim matrassen leveren wij in zo'n 40 verschillende maten. Traagschuim wordt ook wel NASA schuim, visco schuim of memory foam genoemd.

Traagschuim past zich volledig aan uw lichaamsvormen aan en geeft optimale ondersteuning. Traagschuim matrassen bieden erg veel slaapcomfort. U slaapt beter!
Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2018 - Maxbedden.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  8.8