Polyether matras

(3)

Het polyether matras vormt een voordelige keuze. Je kunt een goedkoop matras kopen, waar je tegelijkertijd heerlijk op in slaap kunt vallen. Uiteraard zijn de matrassen beschikbaar in verschillende formaten en uitvoeringen. De kwaliteit van een polyether matras kun je herkennen aan het Soortelijk Gewicht (SG). Specifiek op zoek naar een SG40 of een SG30 matras? We zorgen er met een breed assortiment voor dat je online het matras van je keuze kunt kopen.

Het polyether matras is een goedkoop matras. Het is de moeite waard dit type matras te vergelijken met de andere matrassoorten die er online beschikbaar zijn. Je kunt de verschillende matrassen vergelijken, zonder dat je daar de deur voor uit hoeft.

 • Woood Matras 90x190 cm polyether tbv matraslade

  Matras 90x190 cm polyether tbv matraslade

    € 115,-
   
 • Maxcomfort Polyether Matras Chicago SG 30

  Polyether Matras Chicago SG 30

  € 199,- € 159,-
   
 • MaxComfort Polyether Matras Boedapest SG 40

  Polyether Matras Boedapest SG 40

  € 239,- € 179,-
   

Goedkoop polyether matras

Een goedkoop polyether matras kopen? Het is een goedkoop materiaal op basis van schuim. De veerkracht is wat minder dan bij een aantal andere materialen, maar dat betekent wel dat je voordelig voor een verder goed bed kunt zorgen. Kijk in ieder geval goed naar de SG-klasse van de bedden. Een SG20 matras weegt bijvoorbeeld 20kg per kubieke meter en is daardoor minder stevig dan een SG30 of een SG40 matras. Die polyether matrassen wegen, respectievelijk, 30kg en 40kg per kubieke meter en zijn daardoor een stuk steviger. Aan de hand daarvan kun je de kwaliteit van het polyether matras bepalen, zodat je ondanks de lage prijs toch een goede keuze kunt maken. Houd er rekening mee dat de vochtopname en temperatuurregeling van verschillende andere materialen wat beter zijn dan bij het polyether.

Andere matrassen vergelijken

Wil je het polyether matras vergelijken met de andere matrassen die er beschikbaar zijn? Houd er rekening mee dat polyether de goedkoopste keuze vormt, waardoor de kwaliteit soms wat lager is dan bij andere duurdere materialen. Heb je een beperkt budget of zoek je naar een eenvoudig bed? Polyether is dan uitstekend geschikt voor het matras. Indien je wat meer te besteden hebt kun je ook eens kijken naar een koudschuim matras of wellicht een latex matras. Door de verschillende materialen goed met elkaar te vergelijken kun je daar een keuze uit maken en zorg je ervoor dat je op het matras heerlijk in slaap kunt vallen en je weer fris kunt ontwaken.

Online polyether matras kopen

Je kunt online een polyether matras kopen, we zorgen er online voor dat je een brede keuze hebt uit de verschillende modellen. Heb je een bepaald formaat matras in gedachten, bijvoorbeeld voor een eenpersoons of een tweepersoons bed? Kijk goed naar zowel het formaat als de SG-klasse van het polyether matras, zodat je daar online een goede keuze uit kunt maken. We zorgen voor scherpe prijzen, standaard 14 dagen op zicht en de klantenservice die tussen 09:00u en 17:00u uitstekend bereikbaar is. Binnen de polyether matrassen benieuwd naar de populaire keuzes? Je kunt bijvoorbeeld kijken naar het polyether matras Chicago SG30 of het polyether matras Boedapest SG40

Een goedkoop matras dat name gebruikt wordt voor bedden waar u korte tijd op slaapt, bijvoorbeeld een logeerbed of voor in de boot, camper of caravan.
Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2018 - Maxbedden.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  8.8