Matras voor zware mensen

(6)

Het matras voor zware mensen is specifiek geschikt bij een gewicht van 100kg of meer. Het is dan van belang dat het matras voldoende ondersteuning biedt, zodat je ontspannen in slaap kunt vallen en je fris kunt ontwaken. Het matras dient meer ondersteuning te bieden dan gemiddeld en voelt daardoor harder aan. Dit zorgt ervoor dat bijvoorbeeld de rug voldoende ondersteund wordt, zodat je geen klachten ervaart op het moment dat je wakker wordt. Je hebt online de keuze uit verschillende matrassen voor zware mensen, waarbij we er uiteraard voor zorgen dat je een zo scherp mogelijke prijs betaalt.

 • van Landschoot Pocketvering matras Superqueen

  Pocketvering matras Superqueen

    € 449,-
   
 • van Landschoot Pocketvering matras Solar

  Pocketvering matras Solar

    € 529,-
   
 • van Landschoot Hoog laag matras Virgo

  Hoog laag matras Virgo

    € 579,-
   
 • van Landschoot Koudschuim matras Noviflex

  Koudschuim matras Noviflex

    € 419,-
   
 • van Landschoot Koudschuim matras Relaxa

  Koudschuim matras Relaxa

    € 499,-
   
 • van Landschoot Koudschuim matras Carat

  Koudschuim matras Carat

    € 599,-
   

Zware matrassen in diverse formaten

Op zoek naar een matras voor zware mensen en heb je een specifiek formaat in gedachten? Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit de 80 x 190 matrassen, net als de 90 x 190 matrassen. Ben je wat zwaarder en bovendien ook wat groter? Wellicht is een matras voor zware mensen in 100 x 200cm dan een goede keuze. Het is een matras dat wat breder is dan de standaard van 90cm en bovendien ook extra lang is uitgevoerd. Dat betekent dat je er ontspannen op kunt plaatsnemen, om prettig in slaap te vallen en gedurende de nacht niet wakker te worden wanneer je bijvoorbeeld begint te draaien.

Specifiek op zoek naar een goedkoop matras voor zware mensen of zoek je juist naar de best mogelijke kwaliteit? Je kunt online een matras voor rugklachten kopen en de andere modellen goed met elkaar vergelijken. Op die manier kun je online een keuze maken uit de matrassen.

Andere matrassoorten

Naast het matras voor zware mensen zijn er uiteraard ook andere specifieke modellen beschikbaar. Bekijk bijvoorbeeld het medisch matras bij ons uit het assortiment of zoek binnen de topdekmatrassen naar een geschikte keuze. We zorgen voor een uitgebreid assortiment met matrassen, waar je op je gemak een keuze uit kunt maken. Uiteraard kun je het matras voor zware mensen bestellen op basis van het materiaal waar je de voorkeur voor hebt. Gaat het om een pocketvering matras, een latex matras of wellicht een koudschuim matras? We zorgen er met de verschillende keuzes voor dat je het bed kunt voorzien van het matras waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Online matras voor zware mensen kopen

De matrassen voor zware mensen heb je na aankoop standaard 14 dagen op zicht, zodat je rustig kunt bepalen of ze de juiste keuze vormen. Heb je vragen over een van de matrassen? Onze klantenservice is tussen 09:00u en 17:00u uitstekend bereikbaar.

Online een matras voor zware mensen kopen? Je hebt de keuze uit verschillende modellen, waaronder het koudschuim matras Cannes HR60, het koudschuim matras Drome Superieur HR60 en het koudschuim matras Las Vegas HR60. We zorgen er daarmee voor dat je kunt rekenen op een wasbare hoes en bijvoorbeeld handgrepen die het gemakkelijker maken deze te verplaatsen.

Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2022 - Maxbedden.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0