Latex matras

(4)

Het latex matras heeft een kern van rubber. Dit materiaal is van nature veerkrachtig en biedt daardoor een goede ondersteuning tijdens de nachtrust. Een bijkomend voordeel van latex is de enorme rekbaarheid hiervan. Houd er aan de andere kant rekening mee dat het latex matras er minder goed in slaagt om vocht op te nemen en dat het matras wat warm kan aanvoelen. Het is de moeite waard om het latex matras te vergelijken met de alternatieven die er beschikbaar zijn. We zorgen online voor een breed assortiment waar je op je gemak doorheen kunt bladeren.

 • MaxComfort Latex Matras Dora SG 72

  Latex Matras Dora SG 72

  € 399,- € 299,-
   
 • MaxComfort Latex Matras Crown SG 72

  Latex Matras Crown SG 72

  € 699,- € 469,-
   
 • van Landschoot Latex matras Bora

  Latex matras Bora

    € 299,-
   
 • van Landschoot Latex matras Athena

  Latex matras Athena

    € 589,-
   

Voordelen van een latex matras

Benieuwd naar de voordelen van een latex matras? Het materiaal staat bekend om de hoge veerkracht, de scherpe prijs en bovendien ook de goede ondersteuning van het lichaam. Het zijn belangrijke voordelen die ervoor zorgen dat je op een ontspannen wijze in slaap kunt vallen. Dat neemt aan de andere kant niet weg dat het verstandig is om ook de latex matras nadelen goed te bekijken en aan de hand daarvan zelf voor een vergelijking te zorgen. De levensduur van een latex matras is zeer goed, wat betekent dat je er lange tijd gebruik van kunt maken en je het matras niet te snel hoeft te vervangen.

Andere matrassoorten

Benieuwd naar de andere matrassoorten die er naast het latex matras beschikbaar zijn? Het is dan de moeite waard om eens te kijken naar het goedkope polyether matras of wellicht het bekende pocketvering matras. De verschillende soorten matrassen hebben net als die van latex zo hun eigen voor- en nadelen. Door daar goed naar te kijken krijg je een beeld van wat je van het matras kunt verwachten en hoe je er daarmee voor zorgt dat je ontspannen in slaap zal vallen.

Heb je op dit moment al een latex matras en wil je die graag vervangen? Kijk goed naar de formaten van het matras en zorg er op die manier voor dat je het beste latex matras voor een scherpe prijs op de kop kunt tikken.

Online latex matras kopen

Je kunt het latex matras eenvoudig online kopen, we maken het je graag zo gemakkelijk mogelijk. Het is voldoende om door de formaten en de varianten te bladeren en online aan te geven welk matras je graag wilt bestellen. We gaan daar meteen voor je mee aan de slag. Je hebt het matras vervolgens 14 dagen op zicht. Bij eventuele vragen kun je tussen 09:00u en 17:00u contact opnemen met onze klantenservice.

Een latex matras kopen en op zoek naar de populaire modellen? Bekijk in ieder geval het latex matras Dora SG72, het latex matras Crown SG72 en het latex matras Bora. Je krijgt dan een goed beeld van de modellen die er beschikbaar zijn bij ons in de webshop.

Een Latex matras is soepel, comfortabel en warm. Bij Maxbedden vindt u latex matrassen in diverse maten en uitvoeringen voor een scherpe prijs.
Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2019 - Maxbedden.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0