Koudschuim matras

(14)

Het koudschuim matras biedt een hoge veerkracht en is daarmee een favoriete keuze van veel slapers. Uiteraard biedt dit type matras daarnaast een aantal andere voordelen. Het is de moeite waard om de koudschuim matrassen online te vergelijken met de andere materialen die er beschikbaar zijn. Het helpt je op weg om daar een goede keuze uit te maken. We maken het je online graag gemakkelijk, omdat je zeker weet dat je zowel voor het koudschuim matras als voor de bedden die je koopt standaard een scherpe prijs betaalt. 

 • van Landschoot Koudschuim matras Carat HR60

  Koudschuim matras Carat HR60

    € 519,-
   
 • van Landschoot Koudschuim matras Relaxa HR60

  Koudschuim matras Relaxa HR60

    € 439,-
   
 • van Landschoot Koudschuim matras Noviflex HR60

  Koudschuim matras Noviflex HR60

    € 369,-
   
 • van Landschoot Koudschuim matras Ergo HR42

  Koudschuim matras Ergo HR42

    € 289,-
   
 • van Landschoot Koudschuim matras Ortorest HR42

  Koudschuim matras Ortorest HR42

    € 259,-
   
 • van Landschoot Koudschuim matras Dreamer HR35

  Koudschuim matras Dreamer HR35

    € 179,-
   
 • van Landschoot Koudschuim matras Hawai

  Koudschuim matras Hawai

    € 269,-
   
 • van Landschoot Koudschuim New York

  Koudschuim New York

    € 499,-
   
 • van Landschoot Koudschuim matras Amsterdam

  Koudschuim matras Amsterdam

    € 169,-
   
 • van Landschoot Koudschuim matras Las Vegas

  Koudschuim matras Las Vegas

    € 419,-
   
 • Meest verkocht
  Brouwers Bedding Koudschuim matras Cannes HR60

  Koudschuim matras Cannes HR60

  € 399,- € 329,-
   
 • Brouwers Bedding Koudschuim matras Drome HR60

  Koudschuim matras Drome HR60

  € 349,- € 299,-
   
 • Aanbevolen tot 150 kg
  Brouwers Bedding Koudschuim matras Drome superieur HR60

  Koudschuim matras Drome superieur HR60

  € 649,- € 519,-
   
 • Maxkoudschuim Koudschuim matras Hr40 Max koudschuim

  Koudschuim matras Hr40 Max koudschuim

  € 189,- € 159,-
   

Voordeel van het koudschuim matras

Benieuwd naar het voordeel van een koudschuim matras? Het is ten eerste een High Resilience schuimmatras. Dat betekent dat je kunt rekenen op een hoge mate van veerkracht. Het matras krijgt z’n originele vorm weer terug, iedere keer dat je uit bed stapt. Zodra je in bed stapt kun je met een koudschuim matras juist rekenen op een fijne ondersteuning van je lichaam, die toch heerlijk zacht aanvoelt.

Bijkomende voordelen van het koudschuim matras zijn dat je minder snel last krijgt van kuilvorming en dat je kunt rekenen op een goede opwaartse druk. Dit komt de ondersteuning van bijvoorbeeld je rug sterk ten goede. Je kunt ontspannen slapen en weer fris ontwaken, zodat je overdag geen last krijgt van je nek of je rug.

Andere matrassen voor alle bedden

Wil je een koudschuim matras kopen of dat type matras eerst vergelijken met de alternatieven die er beschikbaar zijn? Het is de moeite waard om ook goed te kijken naar een pocketvering matras en een Bonellvering matras. Het zijn de alternatieven waar we in Nederland traditioneel gebruik van maken.

Benieuwd naar het formaat van het koudschuim matras dat u kunt kopen? Uiteraard zijn er verschillende modellen beschikbaar, zodat u die kunt gebruiken op de diverse bedden die u kunt gebruiken. Heeft u een eenpersoonsbed van 90 x 200cm staan of slaapt u in een tweepersoonsbed van 160 x 200 of 180 x 200cm? De koudschuim matrassen zijn beschikbaar in al die verschillende formaten.

Waarom een koudschuim matras kopen bij Maxbedden?

Je koopt bij Maxbedden het goedkoopste koudschuim matras, waarmee je tegelijkertijd zorgt voor een model van hoge kwaliteit. Dat betekent dat je kunt rekenen op het beste van twee werelden. Je krijgt het matras standaard 14 dagen op zicht en bij vragen heb je de mogelijkheid om eenvoudig contact op te nemen met onze klantenservice (tussen 09:00u en 17:00u).

Benieuwd naar de populaire koudschuim matrassen die veel van de slapers bij ons in de webshop kiezen? Bekijk dan in ieder geval het koudschuim matras Cannes HR60, het koudschuim matras HR40 en het koudschuim matras Drome Superieur HR60.

Een koudschuim matras is een comfortabele matras met goede ventilatie. Bij Maxbedden vindt u matrassen in diverse maten en voor een scherpe prijs.
Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2019 - Maxbedden.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0