Bonell matras

(4)

Het Bonell matras is een ware klassieker binnen de matrassen. Ook binnen ons assortiment vormt het een uitstekende keuze. Het matras biedt je voldoende ondersteuning en ligt aan de andere kant toch heel comfortabel. Dat is een prettige combinatie, waar je bovendien op een voordelige wijze gebruik van kunt maken. Zoek je naar een goedkoop Bonell matras waar anderen goede ervaringen mee hebben? Wij zorgen ervoor dat je online een goede en goedkope keuze kunt maken, waar je de komende jaren veel plezier van zal hebben.

 • Van Landschoot Bonell matras Karin

  Bonell matras Karin

    € 139,-
   
 • Van Landschoot Bonell matras Doris

  Bonell matras Doris

    € 199,-
   
 • Brouwers Bedding Bonell matras Cleo

  Bonell matras Cleo

    € 179,-
   
 • Brouwers Bedding Bonell matras Sahara

  Bonell matras Sahara

    € 229,-
   

Bonellvering matras

Het Bonell matras kennen we ook wel als een Bonellvering matras. Het gaat om het type vering dat er in het matras is aangebracht. Van de buitenkant zien de diverse matrassen er wellicht vergelijkbaar uit, van binnen is dat niet het geval. Er is dan bijvoorbeeld sprake van de Bonell vering of een bed met pocketveren. Aan de hand daarvan kun je rekenen op een bepaalde mate aan comfort en ondersteuning voor de verschillende zones van je lichaam.

De Bonell matrassen zorgen voor een uitstekende ondersteuning van de verschillende zones, inclusief de schouders en bijvoorbeeld de heupen. Er is vaak sprake van een Bonell matras met 5 comfortzones. Dit betekent dat het bed zich als het ware aanpast aan de wijze waarop je erop ligt.

Andere matrassen voor alle bedden

Je hebt de keuze uit verschillende Bonell matrassen, net als uit een aantal andere modellen. Ben je bijvoorbeeld benieuwd naar de koudschuim matrassen en de pocketvering matrassen die er beschikbaar zijn? Het is de moeite waard om die goed te vergelijken met het Bonell matras, zodat je daar online vervolgens een goede keuze uit kunt maken.

Uiteraard zijn de verschillende Bonell matrassen geschikt voor de diverse bedden. Zoek je naar een matras dat 90 x 200cm meet of ben je op zoek naar een tweepersoons matras dat 180 x 200cm meet? Je hebt verder de keuze uit bijvoorbeeld 140 x 200 en 160 x 200, zodat je het Bonell matras kunt gebruiken op ieder type bed dat je hebt staan.

Waarom een Bonell matras kopen bij Maxbedden?

Met het Bonell matras bij Maxbedden weet je in ieder geval zeker dat je een zo scherp mogelijke prijs betaalt. We kopen goedkoop voor je in en houden de kosten zelf goed in de gaten. Je kunt tussen 09:00u en 17:00u contact opnemen met onze klantenservice en uiteraard heb je het Bonell matras standaard 14 dagen op zicht.

Binnen de Bonell matrassen benieuwd welke modellen de vergelijking in ieder geval waard zijn? Kijk dan goed naar het Bonell matras Cleo, Bonell matras Max-Plus en Bonell matras Duva. Deze modellen behoren tot de meest populaire, dankzij de uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding. 

U zoekt een goede binnenveringsmatras? Een Bonell matras is een optie! Bonell matrassen hebben goede ventilerende eigenschappen en zijn gunstig geprijsd.
Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2019 - Maxbedden.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0