Babymatras

(0)

Het ideale babymatras biedt de juiste ondersteuning voor je kleine, terwijl je daar online een scherpe prijs voor betaalt. We zorgen er met de verschillende matrassen voor baby’s en kinderen voor dat je een veilige keuze kunt maken in het juiste formaat. We voeren regelmatig testen met de babymatrassen uit en kiezen op basis daarvan de best geschikte modellen voor bij ons in het assortiment.

Houd er rekening mee dat het babymatras over het algemeen wat warmer aan zullen voelen dan een gemiddeld matras. Baby’s slapen over het algemeen in een slaapzak of in de eigen kleren, waardoor dit minder van belang is. De ventilatie op een babymatras zit daardoor anders in elkaar dan in een regulier matras voor volwassenen.

    Helaas, er zijn geen producten gevonden.

Veilig babymatras in ieder formaat

Uiteraard kun je online rekenen op een volledig veilig babymatras, geproduceerd volgens de meest strenge richtlijnen op dit gebied. Je hebt de keuze uit bijvoorbeeld het babymatras van koudschuim of een exemplaar van latex. Dankzij de verschillende formaten heb je de mogelijkheid het babymatras af te stemmen op het ledikant dat je hebt staan en uiteraard ook de lengte van je kleine. Zorg voor een lekker ruim matras om vrij te kunnen bewegen of kies aan de andere kant voor de meer compacte modellen die precies in het bed of het ledikant passen. Je hebt online de keuze uit een breed assortiment voor scherpe prijzen.

Verschillende matrassoorten

Benieuwd naar de verschillende materialen voor het babymatras en de voor- en nadelen daarvan? Koudschuim, latex en polyether zijn over het algemeen goed geschikt. Koudschuim en latex ventileren wat beter dan polyether, maar die matrassen voor baby’s vormen wel de goedkoopste keuze. Het is verstandig om de verschillende materialen goed met elkaar te vergelijken op basis daarvan een keuze te maken voor het babymatras van je voorkeur.

Uiteraard kun je contact opnemen met onze klantenservice. We staan tussen 09:00u en 17:00u voor je klaar om je bijvoorbeeld babymatras advies te geven. We vragen je naar je kleine en je voorkeuren voor materialen of een scherpe prijs. Aan de hand daarvan kunnen we goed aangeven welk type matras voor de baby waarschijnlijk het best geschikt is.

Online babymatras kopen

Online een babymatras kopen en er daarmee voor zorgen dat je voor een scherpe prijs een veilige keuze maakt? We zorgen er met de 14 dagen zichttermijn automatisch voor dat je het matras thuis eerst nog eens goed kunt bekijken. Zodra je helemaal tevreden bent houd je het matras voor je kleine. Je betaalt daar standaard een scherpe prijs voor.

Benieuwd naar de populaire babymatrassen? Bekijk veilige keuzes zoals het babymatras Ibis Standaard, het babymatras Ibis Luxe of het babymatras Baby.

Een goed babymatras kopen is van essentieel belang voor een optimale rust en een correcte houding. Kies uit diverse veilige en betaalbare matrassen.
Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2018 - Maxbedden.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  8.8