Terug naar overzicht

Matras op maat

Geplaatst op 12-02-2018
Matras op maat

Het kiezen van het juiste matras is veelal een zeer persoonlijke keuze. Wanneer je op zoekt bent naar een nieuw matras dan zal je ervaren dat er vele verschillende soorten matrassen zijn.


Wij vanuit Maxbedden.nl zijn ons bewust dat de keus van het juiste matras geen makkelijke opgave is. Wij werken met twee grote matrassen leveranciers die op jaarbasis vele matrassen verkopen aan hotels en de betere slaapwinkels. Mede door onze jarenlange ervaring met deze leveranciers hebben wij een ruim assortiment betaalbare matrassen kunnen samenstellen. Wij zeggen met nadruk betaalbaar en niet goedkoop. Simpelweg omdat wij van mening zijn dat een matras in eerste instantie kwalitatief goed dient te zijn. Een goed matras bepaalt hoe je je voelt. Wanneer je een goede nachtrust geniet, dan is de kans groot dat je je fitter en energieker voelt.

 

De matrassen welke wij leveren worden per stuk gemaakt. Niets geen massa-productie. Wij nemen de matrassen onder andere af bij onze Belgische matrassenfabrikant Van Lanschoot. Dit familiebedrijf produceert al sinds 1925 bonel matrassen, pocketvering matrassen en koudschuim matarassen. In ons assortiment Van Landschoot matrassen vind je dan ook allerlei verschillende matrassen. Sinds kort hebben we bij deze matrassen ook een handig overzicht met alle kenmerken van het matras toegevoegd. Zie bijvoorbeeld het koudschuimmatras Dreamer, één van de meest populaire matrassen.

 

 

Zowel bij onze Belgische fabrikant, als wel bij onze Nederlandse fabrikant Brouwers Bedding kunnen we een matras op maat laten samenstellen. Of het nou gaat om een matras met de afmeting 90x220 cm of 130 x 190 cm. Alles is mogelijk. En wanneer de gewenste maat niet bij het matras staat aangegeven, dan raden we je aan om ons even te contacten. Aangezien elk matras per stuk wordt gemaakt blijft de gemiddelde levertijd hetzelfde. Met een levertijd van circa 10 werkdagen heb je jouw gewenste matras dan ook vrij snel in huis.  Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2020 - Maxbedden.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0