Terug naar overzicht

Lekker uitgerust

Geplaatst op 31-08-2017
Lekker uitgerust

De zomervakantie is voorbij. Het relaxen heeft weer plaatst gemaakt voor structuur. De scholen zijn begonnen en langzaamaan komt alles op gang. We hopen dat je heerlijk hebt genoten en dat je goed bent uitgerust.


Ons Maxbedden team is weer volop aan de slag, evenals onze leveranciers en fabrikanten. Gelukkig maar, hoe gek het ook klinkt……de zomerperiode is voor ons vaak één van de meest hectische perioden. We hebben dan te maken met halve productie capaciteit van onze buitenlandse leveranciers (stress), opruiming magazijnen (korting) en ondertussen toevoegen van nieuwe slaapkamerproducten (trends). Al bij al een tijd om je niet te vervelen.

 

Wat erg leuk is om te zien, is dat ons Pure & Perfect koudschuim matras, welke wij ook bij een aantal hotels hebben liggen, door enkele gasten van desbetreffende hotels bij ons zijn gekocht omdat deze zo heerlijk lagen. En dat verbaast ons namelijk niets. Een heerlijk HR45 koudschuim matras van maar liefst 21 cm dik welke is voorzien van alle eigenschappen die een goed matras hoort te hebben. We hebben in ons magazijn nog de matras maten 90x200, 140x200, 160x200 en 180x200 op voorraad staan. Deze verkopen we de aankomende weken met extra voordeel. Dus tip van ons……wil jij lekker slapen op een super koudschuim matras zoals deze in de hotels wordt aangeboden, kijk dan snel bij ons matrasaanbieding. Vandaag besteld en morgen in huis. En dat ook nog eens met een extreem hoge korting.

 

 

 

Weet je waaraan we kunnen zien dat de vakantie is afgelopen? Aan de grote vraag naar kinderbedden en twijfelaarbedden. In samenwerking met onze leverancier Vipack hebben we een prachtig assortiment kinderbedden kunnen samenstellen. En geloof ons, deze zijn ontzettend populair. Goede materialen, veel variatie en een goede prijs.  Het zijn niet alleen de kinderkamers die opgeknapt worden, maar ook aan de inrichting van menig studentenkamer wordt aandacht besteed. Tsja, en wat doe je als je zelf op kamers gaat? Dan wil je slapen in een lekker ruim bed. We zien een grote vraag naar de New York 120 x 200 en Michigan twijfelaarbedden. Mooie trendy bedden welke perfect passen in elke studentenkamer.

 

Zoals je al hebt begrepen, hebben we niet stil gezeten. We zullen je vanuit onze kant vanaf deze plek weer regelmatig op de hoogte houden over alle nieuwe producten, trends en aanbiedingen op slaap gebied.Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2021 - Maxbedden.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0