Slaapbank

(11)

De slaapbank vormt een uitstekende keuze voor in de woonkamer of een extra slaapkamer. Je hebt er een mooie stijlvolle bank aan waarop je met vrienden kunt zitten of zelf televisie kunt kijken. Blijven er vrienden slapen of zoek je om een andere reden naar extra slaapplaatsen? De slaapbank biedt uitkomst. De verschillende modellen laten zich eenvoudig ombouwen van een bank naar een bed, zodat je daarop comfortabel in slaap kunt vallen. Een goede slaapbank ligt nauwelijks anders dan een bed, waardoor je kunt rekenen op een fijn comfort en voldoende bewegingsruimte.

 • Rousseau Slaapbank Regata grijs/blauw

  Slaapbank Regata grijs/blauw

    € 429,-
   
 • Scandonia Slaapbank Fais - black

  Slaapbank Fais - black

    € 429,-
   
 • Scandonia Slaapbank Fais - grey

  Slaapbank Fais - grey

    € 429,-
   
 • Scandonia Slaapbank Fais - light grey

  Slaapbank Fais - light grey

    € 429,-
   
 • Scandonia Slaapbank Fais, top Porter

  Slaapbank Fais, top Porter

    € 429,-
   
 • Scandonia Slaapbank Serugia zwart

  Slaapbank Serugia zwart

    € 369,-
   
 • Scandonia Slaapbank Gozzano

  Slaapbank Gozzano

    € 399,-
   
 • Scandonia Slaapbank Saith wit

  Slaapbank Saith wit

    € 399,-
   
 • Scandonia Slaapbank Cuba

  Slaapbank Cuba

    € 359,-
   
 • Rousseau Slaapbank Celtica grijs

  Slaapbank Celtica grijs

    € 549,-
   
 • Rousseau Slaapbank Celtica donker grijs

  Slaapbank Celtica donker grijs

    € 549,-
   

Goedkope slaapbank

Specifiek op zoek naar een goedkope slaapbank, zodat je daarmee eenvoudig voor een extra slaapplaats in huis kunt zorgen? Uiteraard zijn er verschillende modellen beschikbaar. Het gaat bijvoorbeeld om modellen met een chaise longue voor een stijlvolle vormgeving of een slaapbank met een pocketveren matras. Je kunt er daarmee zeker van zijn dat de goedkope slaapbank net zo lekker ligt als een regulier bed, waardoor er sprake is van een volwaardige extra slaapplaats.

We zorgen er met de trendy uitstraling van de slaapbanken voor dat ze bovendien niet misstaan binnen de rest van het interieur. In plaats daarvan zien ze er stralend uit en valt het er aan de buitenkant in veel gevallen zelfs niet aan af te zien dat het gaat om een slaapbank.

Slaapbanken en andere bedden

Neem even de tijd om online de verschillende slaapbanken te bekijken, we bieden je daarmee graag een beeld van wat er beschikbaar is en hoe je thuis kunt zorgen voor een extra slaapplaats. De slaapbanken zijn beschikbaar op basis van stof of van leer, afhankelijk van bijvoorbeeld de andere meubels die je thuis heeft staan. Het is op die manier goed mogelijk om de slaapbank te integreren binnen de rest van het interieur.

Benieuwd naar de slaapbanken en hoe die zich verhouden tot de andere bedden die er beschikbaar zijn? Bekijk dan ook de eenpersoonbedden, twijfelaars en bedden voor twee personen zodat je die bijvoorbeeld goed met elkaar kunt vergelijken.

Waarom een slaapbank kopen bij Maxbedden?

Maxbedden vormt het juiste adres voor een mooie slaapbank. Je kunt standaard rekenen op een zo scherp mogelijke prijs voor de verschillende modellen, die je na aankoop gewoon 14 dagen op zicht kunt houden. Heb je vragen over een van de slaapbanken? De klantenservice staat tussen 09:00u en 17:00u graag voor je klaar.

Binnen de slaapbanken kunnen we een aantal zeer populaire modellen onderscheiden, die meer dan de moeite waard zijn. Bekijk dus in ieder geval de slaapbank Leconi, de slaapbank Perugia in lichtgrijs en de slaapbank Nyaman in donkergrijs. 

Bij Maxbedden vindt u een- en tweepersoons slaapbanken voor een scherpe prijs. Ideaal voor een logeerkamer of studentenkamer. Bestel nu.
Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2019 - Maxbedden.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0