Persberichten

Maxbedden.nl lanceert in samenwerking met Pure & Perfect het Anti-Mug matras

 

Emmeloord, 18 april 2017. Pure & Perfect lanceert via de online slaapwinkel Maxbedden.nl de anti-allergie en anti-mug matras in Nederland. Met de zomer in aantocht lanceert Maxbedden.nl haar nieuwe matrassencollectie, en dan met name de anti-allergie matrassen en topdekmatrassen van Pure & Perfect. De unieke koudschuim matrassen en toppers van Pure & Perfect hebben een bacteriedodend H.R. interieur voorzien van duizenden opengewerkte cellen voor optimale ventilatie en een revolutionair gebreide buitenhoes welke is voorzien van het geregistreerde EcoShield. Door deze toevoeging is het matras 100% anti-huismijt, met als extra eigenschappen anti-bedswant en als primeur anti- mug.

 

Revolutionaire eigenschappen verwerkt in beschermhoes

Door toevoeging van micro-capsules aan natuurlijk textiel, de zgn EcoShield behandeling, worden insecten als huismijt, bedswanten, motten en muggen tegengegaan. Het actieve bestanddeel, Eucalyptus Citriodora, van een EcoShield behandeling is 100% natuurlijk.

 

“Door bewegingen van het lichaam op het matras, breken de verwerkte capsules in de buitenhoes waarop vervolgens de geur van Eucalyptus Citriodora vrijkomt. En dat is nou net een geur waar insecten, en dan specifiek muggen, niet tegen kunnen”, aldus Jeroen van der Zwaard van Maxbedden.nl

 

De Eucalyptus Citriodora is een plantaardige olie welke voornamelijk wordt gebruikt als afweermiddel tegen insecten. De olie is compleet ongevaarlijk voor mensen. Het geregistreerde ECO-Shield garandeert deze werking  gedurende de levensduur van het matras. Mede door deze toepassing zijn de matrassen van Pure & Perfect hierdoor één van de meest revolutionaire producten in de matrassenindustrie!

 

Anti- allergie en huismijt

Van der Zwaard: “Met name in de periode april tot en met juni krijgen de medewerkers van Maxbedden.nl met enige regelmaat de vraag of ze matrassen met anti-allergie eigenschappen kunnen leveren. De meeste matrassen zijn voorzien van anti-allergie of anti-huismijt hoezen. Door de toevoeging van het EcoShield bestandsdeel zijn de matrassen nog completer. Een mooie aanvulling op ons bestaande assortiment.”

Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2021 - Maxbedden.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0