Kortingscode

Maxbedden.nl is de site waar je online betaalbare bedden, boxspringbedden, matrassen en slaapkamermeubilair voor een goede prijs kunt kopen. Dat kan doordat wij slim inkopen en oog te hebben voor mooie betaalbare slaapkamer producten. Zo vind je bij Maxbedden.nl op en top kwaliteit matrassen van gerenommeerde matrassenfabrikanten, goedkope en betaalbare bedden welke we direct importeren bij onze Franse meubelfabrikant.

 

Dit alles wordt mogelijk gemaakt doordat we de afgelopen jaren vele samenwerkingen zijn aangegaan met partners, onze afspraken zijn nagekomen en dat we open staan voor vernieuwing. Wij streven naar kwaliteits producten welke tegen een betaalbare prijs worden aangeboden. En vaak gebeurt dit al met extra korting op de site. Sinds onze oprichting in 2006 hebben wij de markt zien veranderen. Kwaliteit, lage prijs en geen bezorgkosten zijn begrippen waar menig online winkel zich mee probeert te onderscheiden. Daarnaast heeft de kortingscode, een extra korting op de al extra gegeven korting, haar intrede gedaan. Met de intreding van de kortingscode of kortingsvoucher zag je een geheel nieuw fenomeen opduiken, namelijk websites die vol staan met duizenden kortingscodes.

 

Op zich een prachtig initiatief (zie het als een soort digitaal bonnenboekje) waarbij iedereen haar voordeel kan behalen. De consument ontvangt korting op haar aankoop, de verkopende partij kan op een relatief makkelijke manier zichzelf promoten en de website die de kortingscode publiceert ontvangt haar commissie. Op zich helemaal niets mis mee. Wel wordt het vervelend wanneer de partijen die de kortingscode publiceren daar enigszins misbruik van maken. Zij adverteren op het internet dat zij de beschikking hebben over een kortingscode (ook wel bekend als kortingsbon of voucher) van Maxbedden.nl, met tot gevolg dat je waarschijnlijk een van deze sites hebt bezocht en dat je hebt ondervonden dat er geen beschikbare kortingscode voor handen was.

 

Wij streven naar transparantie, waarbij ons credo “eerlijkheid duurt het langst” het uitgangspunt is. Mede doordat wij scherp inkopen, kunnen wij vele producten al met korting aanbieden. Deze lopen soms op tot wel 30%. Naast onze betaalbare prijzen geven we een ieder de mogelijkheid om 5 euro extra korting te krijgen wanneer hij/zij zich inschrijft voor de nieuwsbrief. En soms….ja soms doen wij een grote landelijke actie waarbij we extra 10% korting geven op het assortiment. Maar dat is altijd van tijdelijke duur en altijd een initiatief vanuit onze kant.

Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2021 - Maxbedden.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0