Fabrikanten en leveranciers

Brouwers bedding

Maxbedden.nl is erkend dealer van het merk Brouwers Bedding. Brouwers bedding is een bedrijf dat een groot assortiment aan slaapkamerartikelen aanbiedt volgens eigen fabricaat. Sinds 1997 is Brouwers Bedding actief bezig met het verzorgen van een mooie moderne en prijsbewuste matrassen en boxspring collectie.

 

Brouwers Bedding heeft zijn eigen productielijn wat ervoor zorgt dat alle bedden en matrassenop maat gemaakt worden en voorzien zijn van een uitstekende kwaliteit. Maxbedden voert o.a. de zeer betaalbare pocketvering matras Laurent en koudschuim matras Drome. Alle matrassen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, ook wanneer deze afwijkt van een “normale” afmeting.

 

Van Landschoot

Maxbedden.nl is erkend dealer van het matrassenmerk Van Landschoot.Van Landschoot is een hecht familie bedrijf dat al sinds 1925 op ambachtelijke wijze hoogwaardig kwalitatieve matrassenproduceert.

 

Van Landschoot is een toonaangevende matrassen en boxspring producent met een vernieuwende kijk op ergonomie en gebruiksgemak. Het productieproces van Van Landschoot is gericht op individuele productie, hetgeen het mogelijk maakt dat elk type matras op maat gemaakt wordt. Hierbij denkende aan afwijkende afmetingen en gewenste hardheid. De matrassen van Van Landschoot laten zich het best omschrijven vijfsterrenslaapcomfort. Populaire matrassen van Van Landschoot zijn o.a. koudschuim matras Dreamer, pocketvering matras Monte Carlo en koudschuim matras New York welke met name is gemaakt voor mensen met een zwaarder gewicht. Alle matrassen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, ook wanneer deze afwijkt van een “normale” afmeting.

 

Vipack

Maxbedden.nl is erkend dealer van het merk Vipack.Vipack is een bedrijf dat is gespecialiseerd in slaapkamertmeubels voor jongeren. De kracht van het bedrijf is het voortdurend ontwikkelen van nieuwe producten naar aanleiding van de nieuwste trends. Naast dat de bedden eigentijds en kwalitatief super zijn zorgt Vipack ervoor dat ze praktisch en multifunctioneel zijn. Een bed met bureau, boekenkast of in de vorm van een auto. Vipack heeft het allemaal! Wat te denken van het stalen bed New York welke in allerlei kleuren verkrijgbaar is. Ga je voor iets klassiekers op de kinderkamer, kijk dan eens naar de collectie slaapkamermeubels Amori.

 

Idenses

Maxbedden.nl is erkend dealer van het merk Idenses. Het bedrijf Idenses is een wereldwijd bedrijf dat is gespecialiseerd in de productie en distributie van kinder slaapkamermeubilair. De sterke marktpositie hebben ze te danken aan goed geselecteerde leveranciers die kwalitatief hoogwaardige designproducten leveren in combinatie met redelijke prijzen.

 

Woood

Maxbedden.nl is erkend dealer van het merk Woood.Het bedrijf Wooodheeft meer dan 35 jaar ervaring en produceert duurzaam, zo zijn alle producten voornamelijk gemaakt van massief houten materialen zoals eiken en grenen welke beide een FSC keurmerk hebben. De producten van Woood zijn stoer, eigentijds en zijn makkelijk zelf thuis te monteren.

Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2021 - Maxbedden.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0