Blog van Maxbedden

Elke week schrijft Sanne een blog op de website van Maxbedden.nl. In deze blog laat zij een of meerdere producten naar voren komen om u op deze manier meer informatie te geven over de producten die Maxbedden.nl levert. 

Anti-Mug matras, de oplossing voor vervelende muggen

Anti-Mug matras, de oplossing voor vervelende muggen

De lente heeft zijn intrede gedaan, en dat zie je aan alles. De bomen en struiken krijgen weer kleur, de zon komt weer uit zijn winterslaap en de temperatuur gaat met rasse schreden omhoog. Heerlijk!

Geplaatst op 30-03-2017
Slapen tussen de lekkernijen

Slapen tussen de lekkernijen

Met enige regelmaat heeft de Albert Heijn grote consumentenacties waarbij de klant tegen geringe bijbetaling een pannenset, vrijkaartjes voor de dierentuin of goedkope hotelovernachting kan kopen.

Geplaatst op 14-03-2017
Twijfelaar boxspring

Twijfelaar boxspring

We krijgen met enige regelmaat complimenten over de website en over de producten die we aanbieden. Dat vinden wij uiteraard altijd plezierig. Behalve een complimentje krijgen we ook vragen over producten die niet of onduidelijk op de website staan.

Geplaatst op 07-02-2017
Lekker fris beddengoed

Lekker fris beddengoed

Ken je dat gevoel dat wanneer je in bed stapt en je beddengoed heerlijk fis is? Ze zeggen wel eens dat dit een geluksmomentje is. Niets heerlijker dan net gewassen beddengoed of compleet nieuw beddengoed. Met name dat laatste is altijd een genot.

Geplaatst op 27-01-2017
Slapen in een hotelbed

Slapen in een hotelbed

We zijn al weer een paar dagen in het nieuwe jaar 2017 en werken hard aan onze goede voornemens. Ja, die hebben wij als Maxbedden.nl ook. Ons goede voornemen is om het assortiment bedden, boxsprings en beddengoed verder uit te breiden. En dan op een dusdanige manier dat we jou hiermee elke maand een

Geplaatst op 11-01-2017
Snooze jezelf wakker

Snooze jezelf wakker

Je herkent het vast wel. Soms ben drukker dan druk en heb je niet genoeg tijd voor jezelf of voor de mensen die je lief zijn. Het lijkt alsof er te weinig uren in de dag zitten. Je hebt van die dagen dat je niet weet hoe je alles in die korte tijd moet regelen en dat je hoopt dat de dagen langer zou

Geplaatst op 14-12-2016
Tips voor de inrichting van je kinderkamer

Tips voor de inrichting van je kinderkamer

Graag attenderen we je erop dat we een breed assortiment kinderbedden, kindermeubels en kinderaccessoires hebben. Van een trendy eenpersoons ledikant tot en met mooie halfhoog slaper voor de kleine slaper, van een stoere hanglamp tot en met een heerlijke dekbedovertrek.

Geplaatst op 28-11-2016
Dekbedovertrek van Essenza

Dekbedovertrek van Essenza

Als je je slaapkamer gezellig hebt ingericht dan gaan de accessoires een grote rol spelen. Een mooi lampje op het nachtkastje, een fotolijstje op de kaptafel of ladekast, bijbehorende gordijnen en niet te vergeten een mooi dekbedovertrek om je dekbed maken je slaapkamer compleet.

Geplaatst op 12-10-2016
Heerlijk slapen in je knusse slaapkamer

Heerlijk slapen in je knusse slaapkamer

Het is herfst en de donkere dagen komen er weer aan. Op onze homepagina staat groots aangegeven dat we je adviseren om lekker langer te blijven liggen tijdens de knusse herfstmaanden. Dat zeggen wij uiteraard niet zomaar.

Geplaatst op 28-09-2016
Matras direct uit voorraad leverbaar

Matras direct uit voorraad leverbaar

Bij Maxbedden vind je ruim 50 verschillende matrassen welke in elke gewenste afmeting geleverd kunnen worden. In ons assortiment kan je terecht voor een pocketvering matras, koudschuimmatras of bonell vering matras.

Geplaatst op 29-08-2016
Tips voor het kopen van een bed

Tips voor het kopen van een bed

Als je op zoek bent naar een bed dan komt er meer bij kijken dan je denkt. Niet alleen het type bed, maar ook de plaats waar het bed komt te staan leveren nogal eens wat vragen op. En dan heb je ook nog eens te maken met de afmetingen en de indeling van de slaapkamer of logeerkamer.

Geplaatst op 22-08-2016
Slecht of goed matras tijdens je vakantie

Slecht of goed matras tijdens je vakantie

Officieel heeft heel Nederland nu vakantie. De scholen zijn gesloten, de bouwvak is begonnen en een grote volksverhuizing vindt plaats. Heerlijk een aantal dagen of weken ontspannen. De een doet dat rondom huis, de ander trekt er op uit.

Geplaatst op 03-08-2016
Wat is het beste matras voor mensen met overgewicht

Wat is het beste matras voor mensen met overgewicht

We krijgen met enige regelmaat de vraag welke matrassen het meest geschikt zijn voor mensen die wat zwaarder wegen. In ons assortiment hebben we een aantal matrassen welke geschikt zijn tot 130 KG of 150 KG.

Geplaatst op 14-07-2016
Nieuwe collectie voor de babykamer!

Nieuwe collectie voor de babykamer!

Vorige week had ik het over onze kinder-collectie, nu dacht ik vandaag: ‘ik heb eigenlijk een hele belangrijke stap in het leven van een kind overgeslagen!’, namelijk de babykamer! Wat is er leuker om een babykamer in te richten? Tegenwoordig heb je zoveel verschillende soorten babybedjes, commodes,

Geplaatst op 07-07-2016
Kinderen-collectie!

Kinderen-collectie!

De groei van een kind gaat vaak erg snel en hierdoor groeien zij al snel het bedje uit. Is dat nou bij jou/jullie ook het geval? Neem dan snel een kijkje in het assortiment van Maxbedden.nl, in het assortiment vind je bedden voor jongens, meisjes en uniseks-bedden. Niet alleen horen verschillende ma

Geplaatst op 28-06-2016
Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2020 - Maxbedden.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0