Blog van Maxbedden

Elke week schrijft Sanne een blog op de website van Maxbedden.nl. In deze blog laat zij een of meerdere producten naar voren komen om u op deze manier meer informatie te geven over de producten die Maxbedden.nl levert. 

Voorjaarsschoonmaak

Voorjaarsschoonmaak

Het is lente en de zon begint door te breken. De eerste weken van april zijn heerlijk, de knoppen in de struiken komen uit en je ruikt de lente geur. Voor menigeen ook het moment om het huis, en dan met name de woonkamer en slaapkamer grondig schoon te maken.

Geplaatst op 13-04-2018
Matras op maat

Matras op maat

Het kiezen van het juiste matras is veelal een zeer persoonlijke keuze. Wanneer je op zoekt bent naar een nieuw matras dan zal je ervaren dat er vele verschillende soorten matrassen zijn.

Geplaatst op 12-02-2018
Doe inspiratie op met de kinderkamermeubels van Vipack

Doe inspiratie op met de kinderkamermeubels van Vipack

Kleine kinderen worden groot. Er komt een moment dat ze hun eigen slaapkamer willen inrichten met een nieuw bed, bureau en gezellige zithoek. De kinderkamer ondergaat dan een hele metamorfose en hoe kan jij daar je kind makkelijk mee helpen?

Geplaatst op 12-01-2018
Ruim 10 jaar met een gerust gevoel slapen

Ruim 10 jaar met een gerust gevoel slapen

Wellicht heb je het al ergens gelezen, dit jaar bestaat Maxbedden.nl 10 jaar. In 2008 opgericht als digitale verlengstuk van een gerenommeerde bedden- en matrassen groothandel, heden ten dage opereren we als onafhankelijk bedrijf met een ruim assortiment bedden, boxsprings, matrassen en overig slaap

Geplaatst op 09-01-2018
De Amori collectie van Vipack geeft kleur aan je meisjeskamer
Bamboo matras uitermate populair in 2017

Bamboo matras uitermate populair in 2017

Het jaar 2017 is bijna ten einde. En zoals elk jaar worden wij dan getrakteerd op allerlei (feiten) lijstjes. Van de Top2000 tot en met het best verkochte boek. Van grootste mens tot en met het duurste land. Verzin het maar. We worden deze dagen steeds wijzer.

Geplaatst op 04-12-2017
Sint slaapt ook in een Vipack kinderbed

Sint slaapt ook in een Vipack kinderbed

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan. Hij brengt ons Sint Nicolaas, ik zie hem al staan. Hoe huppelt zijn paardje het dek op en neer. Hoe waaien de wimpels al heen en al weer.

Geplaatst op 23-11-2017
Twijfel niet bij de aankoop van een twijfelaar bed

Twijfel niet bij de aankoop van een twijfelaar bed

Waarom heet een twijfelaar bed Twijfelaar? Twijfelen betekent onder andere dat je op twee gedachten hinkt. Hetzelfde gaat op bij een bed met bijvoorbeeld de afmeting 120x200 of 140x200. Ga je nou knus slapen met twee personen of lig je languit alleen te dromen?

Geplaatst op 24-10-2017
Mooie kinderkamermeubels voor de kinderkamer

Mooie kinderkamermeubels voor de kinderkamer

Uiteraard weet jij ook nog hoe je kinderkamer er vroeger uit zag. In een onderzoek welke onder jonge ouders werd gehouden bleek ruim 93% nog zo de kinderkamer te kunnen herinneren. En dat is niet zo gek, tijdens je kindertijd bracht je veel tijd door op je kinderkamer.

Geplaatst op 09-10-2017
Lekker uitgerust

Lekker uitgerust

De zomervakantie is voorbij. Het relaxen heeft weer plaatst gemaakt voor structuur. De scholen zijn begonnen en langzaamaan komt alles op gang. We hopen dat je heerlijk hebt genoten en dat je goed bent uitgerust.

Geplaatst op 31-08-2017
Zomervoordeel bij Maxbedden

Zomervoordeel bij Maxbedden

Yesssss, de vakanties zijn begonnen! Menigeen zal deze kreet met plezier uitschreeuwen. Heerlijk genieten van alle rust en je gezin. Alhoewel…..als we de artikelen in de media mogen geloven dan is het houden van vakantie één van de meest stressvolle bezigheden.

Geplaatst op 11-07-2017
Welke breedte maat van matras kies je bij een tweepersoonsbed
Stijlvolle kinderkamers

Stijlvolle kinderkamers

Als je onze website met enige regelmaat bezoekt dan zal het je vast zijn opgevallen dat we ons assortiment kinderbedden en kinderkamer meubilair fors hebben uitgebreid.

Geplaatst op 20-06-2017
Zomertips voor het slapen gaan

Zomertips voor het slapen gaan

De zomer komt eraan! Eindelijk die heerlijke warme zon op je huid, gezellig naar het strand met de kinderen, de ijskoude drankjes met vers gebraden vlees van de barbecue.

Geplaatst op 01-06-2017
Bedden met opbergruimte ruimte voor je spullen

Bedden met opbergruimte ruimte voor je spullen

Wanneer je slaapkamer qua ruimte beperkt is, dan kan een bed met opbergruimte een zeer welkome aanvulling zijn. Tegenwoordig heb je prachtige bedden in allerlei soorten en maten welke zijn voorzien van opberglades onder de lattenbodem. Zo sla je twee vliegen in een klap.

Geplaatst op 18-04-2017
Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2021 - Maxbedden.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0