Blog van Maxbedden

Elke week schrijft Sanne een blog op de website van Maxbedden.nl. In deze blog laat zij een of meerdere producten naar voren komen om u op deze manier meer informatie te geven over de producten die Maxbedden.nl levert. 

Mooie kinderkamermeubels voor de kinderkamer

Mooie kinderkamermeubels voor de kinderkamer

Uiteraard weet jij ook nog hoe je kinderkamer er vroeger uit zag. In een onderzoek welke onder jonge ouders werd gehouden bleek ruim 93% nog zo de kinderkamer te kunnen herinneren. En dat is niet zo gek, tijdens je kindertijd bracht je veel tijd door op je kinderkamer.

Geplaatst op 09-10-2017
Lekker uitgerust

Lekker uitgerust

De zomervakantie is voorbij. Het relaxen heeft weer plaatst gemaakt voor structuur. De scholen zijn begonnen en langzaamaan komt alles op gang. We hopen dat je heerlijk hebt genoten en dat je goed bent uitgerust.

Geplaatst op 31-08-2017
Zomervoordeel bij Maxbedden

Zomervoordeel bij Maxbedden

Yesssss, de vakanties zijn begonnen! Menigeen zal deze kreet met plezier uitschreeuwen. Heerlijk genieten van alle rust en je gezin. Alhoewel…..als we de artikelen in de media mogen geloven dan is het houden van vakantie één van de meest stressvolle bezigheden.

Geplaatst op 11-07-2017
Welke breedte maat van matras kies je bij een tweepersoonsbed
Stijlvolle kinderkamers

Stijlvolle kinderkamers

Als je onze website met enige regelmaat bezoekt dan zal het je vast zijn opgevallen dat we ons assortiment kinderbedden en kinderkamer meubilair fors hebben uitgebreid.

Geplaatst op 20-06-2017
Zomertips voor het slapen gaan

Zomertips voor het slapen gaan

De zomer komt eraan! Eindelijk die heerlijke warme zon op je huid, gezellig naar het strand met de kinderen, de ijskoude drankjes met vers gebraden vlees van de barbecue.

Geplaatst op 01-06-2017
Bedden met opbergruimte ruimte voor je spullen

Bedden met opbergruimte ruimte voor je spullen

Wanneer je slaapkamer qua ruimte beperkt is, dan kan een bed met opbergruimte een zeer welkome aanvulling zijn. Tegenwoordig heb je prachtige bedden in allerlei soorten en maten welke zijn voorzien van opberglades onder de lattenbodem. Zo sla je twee vliegen in een klap.

Geplaatst op 18-04-2017
Anti-Mug matras, de oplossing voor vervelende muggen

Anti-Mug matras, de oplossing voor vervelende muggen

De lente heeft zijn intrede gedaan, en dat zie je aan alles. De bomen en struiken krijgen weer kleur, de zon komt weer uit zijn winterslaap en de temperatuur gaat met rasse schreden omhoog. Heerlijk!

Geplaatst op 30-03-2017
Slapen tussen de lekkernijen

Slapen tussen de lekkernijen

Met enige regelmaat heeft de Albert Heijn grote consumentenacties waarbij de klant tegen geringe bijbetaling een pannenset, vrijkaartjes voor de dierentuin of goedkope hotelovernachting kan kopen.

Geplaatst op 14-03-2017
Twijfelaar boxspring

Twijfelaar boxspring

We krijgen met enige regelmaat complimenten over de website en over de producten die we aanbieden. Dat vinden wij uiteraard altijd plezierig. Behalve een complimentje krijgen we ook vragen over producten die niet of onduidelijk op de website staan.

Geplaatst op 07-02-2017
Lekker fris beddengoed

Lekker fris beddengoed

Ken je dat gevoel dat wanneer je in bed stapt en je beddengoed heerlijk fis is? Ze zeggen wel eens dat dit een geluksmomentje is. Niets heerlijker dan net gewassen beddengoed of compleet nieuw beddengoed. Met name dat laatste is altijd een genot.

Geplaatst op 27-01-2017
Slapen in een hotelbed

Slapen in een hotelbed

We zijn al weer een paar dagen in het nieuwe jaar 2017 en werken hard aan onze goede voornemens. Ja, die hebben wij als Maxbedden.nl ook. Ons goede voornemen is om het assortiment bedden, boxsprings en beddengoed verder uit te breiden. En dan op een dusdanige manier dat we jou hiermee elke maand een

Geplaatst op 11-01-2017
Snooze jezelf wakker

Snooze jezelf wakker

Je herkent het vast wel. Soms ben drukker dan druk en heb je niet genoeg tijd voor jezelf of voor de mensen die je lief zijn. Het lijkt alsof er te weinig uren in de dag zitten. Je hebt van die dagen dat je niet weet hoe je alles in die korte tijd moet regelen en dat je hoopt dat de dagen langer zou

Geplaatst op 14-12-2016
Tips voor de inrichting van je kinderkamer

Tips voor de inrichting van je kinderkamer

Graag attenderen we je erop dat we een breed assortiment kinderbedden, kindermeubels en kinderaccessoires hebben. Van een trendy eenpersoons ledikant tot en met mooie halfhoog slaper voor de kleine slaper, van een stoere hanglamp tot en met een heerlijke dekbedovertrek.

Geplaatst op 28-11-2016
Dekbedovertrek van Essenza

Dekbedovertrek van Essenza

Als je je slaapkamer gezellig hebt ingericht dan gaan de accessoires een grote rol spelen. Een mooi lampje op het nachtkastje, een fotolijstje op de kaptafel of ladekast, bijbehorende gordijnen en niet te vergeten een mooi dekbedovertrek om je dekbed maken je slaapkamer compleet.

Geplaatst op 12-10-2016
Achteraf betalen via Billink

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert. Maxbedden.nl maakt gebruik van cookies. Copyright © 2006 - 2017 - Maxbedden.nl


Gemiddelde score o.b.v. 681 beoordelingen:  8.6