Betaalmogelijkheden

Bij Maxbedden.nl kan je jouw bestelling op verschillende manieren betalen. Wij maken gebruik van een streng beveiligde betalingsomgeving: SSL. Deze Payment Security staat garant voor een veilige afhandeling van je transacties. Deze beveiligde lijn kun je herkennen aan het slotje onderin je beeldscherm. Mocht je graag met een betaalmethode willen afrekenen die niet op onze website staat, neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 088-1225000.

 

1. iDeal betaling

iDeal is de meest bekende betaaloptie in Nederland. Met iDeal kunt u via alle bekende banken online betalingen plaatsen. Heb je toegang tot internetbankieren bij ING, SNS Bank, Friesland Bank, ABN AMRO Bank, SNS Regio Bank, Fortis Bank, Rabobank, ASN Bank of de Triodos Bank? Dan kan je zonder speciale software gebruikmaken van iDeal, de makkelijkste en veiligste manier van betalen op internet. 

De voordelen van iDeal is dat je gratis, snel, simpel en veilig online betaald via je eigen bank.

 

2. PayPal betaling

PayPal is een van de grootste beveiligde online betaalservices ter wereld en wordt o.a. veel gebruikt door Marktplaats.nl. Het voordeel van betalen via PayPal is dat wanneer je een bestelling niet ontvangen hebt, het aanschafbedrag automatisch kunt laten terugstorten op jouw rekening. Via PayPal kan je vanaf je eigen 'prive' online PayPal rekening of met je eigen credit card betalen. De voordelen van PayPal / Creditcard betalen is dat dit gaat via een SSL-Beveiligde server. Je credit card gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen. Het gebruik van PayPal is bij Maxshopping.nl geheel gratis. 

 

3. MasterCard (creditcard)

Het is ook mogelijk om te betalen met jouw MasterCard creditcard. Jouw creditcard gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen. Wanneer je gebruik maakt van de optie betalen via Mastercard dan wordt er een creditcard nummer (de 16 cijferige combinatie op de voorkant van jouw kaart) en een CVC code (de laatste 3 cijfers op de achterkant van jouw creditcard) gevraagd.

 

4. VISA (creditcard)

Het is ook mogelijk om te betalen met jouw VISA creditcard. Jouw creditcard gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen. Wanneer je gebruik maakt van de optie betalen via Visa card dan wordt er een creditcard nummer (de 16 cijferige combinatie op de voorkant van jouw kaart) en een CVC code (de laatste 3 cijfers op de achterkant van jouw creditcard) gevraagd.

 

5. Bancontact / MisterCash

Bancontact / Mister Cash is de meest bekende betaaloptie in België. Met Bancontact / Mister Cash kan je via alle bekende banken online betalingen plaatsen. Heb je toegang tot internetbankieren bij KBC, Dexia, Fortis Bank, Fintro Bank, Axa Bank, CBC Bank, VDK Spaarbank of de ING Bank? Dan kan je zonder speciale software gebruikmaken van Bancontact / Mister Cash, de makkelijkste en veilige manier van betalen op internet. 

 

6. Rembours

Betalen bij ontvangst? Dat kan via PIN of contant. De kosten voor betaling onder rembours bedragen € 6,95.

Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2021 - Maxbedden.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0