Terug naar overzicht

Doe inspiratie op met de kinderkamermeubels van Vipack

Geplaatst op 12-01-2018
Doe inspiratie op met de kinderkamermeubels van Vipack

Kleine kinderen worden groot. Er komt een moment dat ze hun eigen slaapkamer willen inrichten met een nieuw bed, bureau en gezellige zithoek. De kinderkamer ondergaat dan een hele metamorfose en hoe kan jij daar je kind makkelijk mee helpen?


Wanneer de kinderkamer opnieuw ingericht dient te worden dan is het leuk om dat samen met je zoon of dochter te doen. De muren voorzien van een nieuwe kleur, nieuw groot eenpersoonsbed en ander slaapkamer meubilair horen hier allemaal bij. Wij beseffen ons dat dat niet altijd even gemakkelijk gaat. Menig ouder zal het herkennen, hoe kan je de fantasie van je kind combineren met praktische en functionele zaken? Gelukkig hebben onze fabrikanten van kinderbedden hier ook goed over nagedacht. Met name Vipack heeft vele verschillende kinderkamercollecties samengesteld die voldoen aan de wensen van jouw kind en praktische bezwaren die je misschien hebt bij een bed, kast of buro.

 

Hoe vaak komt het wel niet voor dat je zoon of dochter vraagt of een vriendje of vriendinnetje mag blijven logeren. En hoe vaak heb je al niet moeten vragen of alle speelgoed die her en der op de grond in de slaapkamer liggen opgeruimd dienen te worden. Het zijn maar enkele praktische punten waar je tegen aan loopt. Om die reden hebben onze bedden fabrikanten ontzettend leuke eenpersoonsbedden met bedlades ontwikkeld. En dat heeft ontzettend veel voordelen. Helemaal als je praktisch met de ruimte om dient te gaan. Een bedlade is niet alleen handig om al het speelgoed in op te bergen, je kan een bedlade ook gebruiken als logeerbed. Je hoeft enkel de lade uit te schuiven en er een matras op te leggen. Superhandig. Wat te denken van het kajuitbed Amori of de eenpersoonsbed Ulli die lades en een uitschuifbaar rolbed heeft.

 

Naast de redelijk rustig uitgevoerde bedden, hebben we ook een grote collectie kinderbedden in een fantasie uitvoering. Kiest je dochter voor een prinsessenbed of gaat je zon voor een piratenbed? Bij maxbedden.nl hebben ze allemaal. Helemaal hot is momenteel de engelse dubbeldekkerbus.

 

Gaan comfort, gemak en fantasie hand in hand? Wij kunnen volmondig hier JA op beantwoorden. Een mooi voorbeeld hiervan is de Hoogslaper PINO met zetelbed en bureau. Drie elementen in één. En het grote voordeel is dat het ook nog eens weinig ruimte inneemt. Een super praktisch bed.

 

 

Zoals je wellicht hebt begrepen zijn er ontzettend veel kinderbedden en kinderkamer accessoires. Om een goed beeld te schetsen van wat er allemaal mogelijk is op kinderkamer gebied verwijzen je graag naar https://www.maxbedden.nl/kinderkamer/. Niet geheel onbelangrijk is dat wanneer je een keuze hebt gemaakt voor een eenpersoons kinderbed, of welllicht ga je juist voor een twijfelaar bed van 140x200 cm, dat je daar ook het juiste matras bij kiest. Bij alle bedden bieden wij die mogelijkheid. In samenwerking met matrassenfabrikant Brouwers Bedding hebben wij een aantal A-kwaliteit matrassen geselecteerd. Deze worden in combinatie met een bed voor aanbiedingsprijs aangeboden. We hebben hierbij de keuze uit een koudschuimmatras, pocketveringmatras of het Pure&Perfect matras.

 

We wensen je veel plezier toe met het samenstellen van de kinderkamer,Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2020 - Maxbedden.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0