Terug naar overzicht

De Amori collectie van Vipack geeft kleur aan je meisjeskamer

Geplaatst op 18-12-2017
De Amori collectie van Vipack geeft kleur aan je meisjeskamer

Er zijn talloze liedjes die gaan over liefde. Het meest gebruikte woord is misschien wel Amor of Amori. De betekenis van dit woord is liefde. Het is tevens een jongensnaam en meisjesnaam.


Niet voor niets heeft Vipack de naam Amori gegeven aan één van haar populairste kinderbedden collectie. De Amori collectie heeft een ruim assortiment aan bedden, ledikanten en meubels voor de meisjeskamer. Alle meubels zijn voorzien van een lieflijk hartje en vervaardigd van kwalitatief sterk MDF. Of het nou gaat om een babybed, kajuitbed of hemelbed, het hartje vind je overal terug.

 

Met deze meubels richt je de meisjeskamer met gemak in. Niet alleen een trendy bed, maar een bijbehorend Amori kinderbureau of kaptafel behoort tevens tot de mogelijkheden. Deze meubels zijn zonder uitzondering de meest verkochte meubels voor de meisjeskamer in 2017. En dat is niet zo gek, want vandaag bestellen en binnen 3-5 werkdagen alle spullen in huis. En dat ook nog eens voor een goede prijs.

 

 

 

 

 


 Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2021 - Maxbedden.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0