Elektrisch verstelbare boxspring

(0)

Bij de elektrisch verstelbare boxspring bedden van Maxbedden is het hoofd- en voeteneind in diverse standen te zetten. Met een druk op de knop kiest u eenvoudig de gewenste positie, bijvoorbeeld om tv te kijken of om een boek te lezen.

Wij leveren deze comfortabele bedden inclusief matrassen en topper voor een scherpe prijs. Bij het online bestellen kiest u de gewenste maat en kleur en de eventuele accessoires. Vervolgens wordt de boxspring binnen een paar dagen bij u thuisbezorgd.

    Helaas, er zijn geen producten gevonden.

De door ons geleverde boxsprings worden uitsluitend van de beste materialen gemaakt en worden geleverd door een zeer erkende leverancier van boxsprings: Brouwers Bedding. De boxspring bedden zijn met name bij grote hotels erg populair. Niet zo vreemd, want wij leveren deze bedden met de juiste prijs, afmeting, kleur en natuurlijk kwaliteit!

Elektrische boxspring waarbij het hoofd- en voeteneind eenvoudig te verstellen is. Met een druk op de knop kiest u de gewenste positie.
Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2019 - Maxbedden.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  9