Hoofdkussens

(0)

Een goed hoofdkussen is belangrijk voor een goede nachtrust. Slechte kussens kunnen klachten als hoofdpijn of een pijnlijke nek veroorzaken. Onderzoek goed welk kussen bij u past. Bij Maxbedden kunt u kiezen uit een ruim aanbod hoofdkussens in diverse maten en uitvoeringen.

    Helaas, er zijn geen producten gevonden.

Er zijn verschillende vullingen voor hoofdkussens op de markt. Welke kussenvulling voor u geschikt is, hangt onder andere af van uw persoonlijke voorkeur en eigenschappen. Iedere kussenvulling heeft voor- en nadelen.

Een eendendons kussen is luchtig en licht en makkelijk te vouwen en te vormen. Een nadeel van een donzen hoofdkussen is dat dons is niet eenvoudig is te wassen.

Een visco traagschuim hoofdkussen past zich geheel aan de contouren van de slaper aan. Deze kussens zijn wel weer warmer, hetgeen kan resulteren in verhoogde kans op transpireren.

Bij het kopen van synthetische kussens moet u rekening houden met een gladdere textuur vulling. Deze maakt het kussen minder vouwbaar. Een groot voordeel van een synthetisch kussen is dat het gemakkelijk is te reinigen.

Donzen en veren kussens zijn over het algemeen het meest geschikt voor het betere vouw en vormwerk. Kussens met een synthetische vulling hebben deze eigenschap in mindere mate en ook viscokussens zijn vaak vormvast. Een vormbaar kussen staat overigens niet per se garant voor een betere nachtrust. Vormvaste kussens geven uw hoofd en nek de gehele nacht steun. Bij een vormbaar kussen zal de vulling tijdens het slapen opschuiven.

Vaak geldt ‘hoe harder het matras, hoe dikker het kussen moet zijn’. Dit, om een goede ondersteuning van het hoofd te kunnen blijven waarborgen. Een kussen dient u regelmatig te vervangen. Hoewel veel kussens goed te wassen zijn, gaan goede eigenschappen na verloop van tijd verloren. Om de twee jaar dient een kussen eigenlijk vervangen te worden.

Een goed hoofdkussen is belangrijk voor een goede nachtrust. Onderzoek goed welk kussen bij u past en maak een keuze uit ons ruime aanbod met hoofdkussens.
Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2018 - Maxbedden.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  8.8