Hoeslakens

(0)

Maxbedden heeft in haar collectie hoeslakens diverse modellen opgenomen. Zowel katoenen topper hoeslakens en Jersey hoeslakens kunt u kopen in deze webshop. Ook een molton hoeslaken is opgenomen in het assortiment (ook in een geplastificeerde uitvoering).

    Helaas, er zijn geen producten gevonden.

Wanneer u nieuwe hoeslakens wilt aanschaffen, is het aan te raden om zowel een molton hoeslaken als een hoeslaken van een ander materiaal te bestellen. Met een molton en daarover een hoeslaken van een ander materiaal (katoen, Jersey, badstof of een geplastificeerd laken) creëert u twee luchtlagen boven uw daadwerkelijke matras die weer zorgdragen voor een betere isolatie en ook de vochtregulatie verloopt dan beter waardoor uw bed droog aan blijft voelen. Door de combinatie van een molton en een ander hoeslaken kan transpiratievocht goed opgenomen worden en wordt het matras beschermt.

Een hoogwaardig Jersey hoeslaken wordt vervaardigd van gebreide katoen. Daardoor is het elastisch en sluit het, mede ook door het elastiek rondom, altijd strak om het matras. De Jersey-kwaliteit van Maxbedden ligt comfortabel en zacht, heeft een groot vochtopnemend vermogen en is tevens volop verkrijgbaar in onze webwinkel. Hoewel Jersey warmer voelt en warmer is in vergelijking met een katoenen hoeslaken, kunt u het gedurende het hele jaar door gebruiken. Dus ook in de zomermaanden.

Een molton hoeslaken is bedoeld om uw matras te beschermen tegen transpiratievocht. Molton neemt namelijk aanzienlijk meer vocht op dan gewoon katoen. Dat is natuurlijk hygiënischer en tevens gaat het matras langer mee. De geplastificeerde molton is gemaakt van een polyurethaan coating. Dit garandeert dat de molton waterdicht is maar toch een ademend effect heeft. Dit laken is geschikt voor iedere matras, ongeacht de hoogte van het matras en door de speciale behandeling is het hoeslaken antiallergisch en bestand tegen huismijt.

Hoeslakens dragen bij aan meer ligcomfort en hygiëne. Hoeslakens zijn verkrijgbaar in vele soorten, maten en kleuren. Zoveel bedden, zoveel matrassen, zoveel hoeslakens. Het opmaken van een bed is een werkje op zich, waar niet iedereen even enthousiast van wordt. Matrassen kunnen zwaar zijn en het hoeslaken verwisselen kost energie. Wanneer u over een boxspring met een topper beschikt, dan heeft u het eenvoudiger. Hoeslakens om een topper op een boxspring plaatsen gaat beduidend gemakkelijker. Vergeet niet, om ook een molton hoeslaken direct om de topdekmatras te doen alvorens u er een regulier hoeslaken overeen plaats.

Een goed passend hoeslaken om uw matras staat niet alleen optisch mooi, het ligt ook absoluut lekkerder en belangrijker: het gebruik van hoeslakens verlengt de levensduur van matrassen. Hier treft u divers hoeslakens en toppers: jersey, molton geplastificeerd en katoen.
Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2018 - Maxbedden.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  8.8