Een matrasbeschermer voor het behoud van uw matras

(0)

Eigenlijk is het simpelweg noodzakelijk uw matras te beschermen met een matrasbeschermer. Heeft u een bed met een lattenbodem? Of beschikt u over een bed met een spiraalbodem? Kiest u er dan vooral voor een matrasbeschermer te kopen in de webshop van Maxbedden, daar doet u namelijk een goede koop mee!

    Helaas, er zijn geen producten gevonden.

Het bestellen van matrasbeschermers is eenvoudig in onze online shop en u krijgt uw bestelling per omgaande, degelijk verpakt bij u thuis geleverd zonder dat er verzendkosten in rekening worden gebracht. Dat is het gemak van kopen in een webwinkel!

Er worden op de markt diverse matrasbeschermers aangeboden. De materialen en manier van vervaardiging kunnen verschillen. Molton is bijvoorbeeld een sterk, uit katoenvezels geweven stof, die veelal gebruikt wordt om een matras aan de bovenkant te beschermen tegen vocht, stof en vuil. Voor de bescherming van de onderkant van uw matras gelden weer hele andere regels. Wij kunnen u de matrasbeschermer Jute aanbieden. Dit is een sterke viltdeken die een hygiënische en optimale bescherming biedt aan uw waardevolle matras. Deze matrasbeschermer is uitermate geschikt voor lattenbodems en spiraalbodems. U wilt immers niet, dat de vaak scherpe delen aan de bedbodem schade toebrengen aan uw matras. Het aanschaffen van een nieuw matras brengt tenslotte aanzienlijke kosten en ongemak met zich mee. Geef uw matras dus bescherming en kies voor behoud. Dan kiest u tegelijkertijd voor extra comfort door dat irritante verschuiven van uw matras een halt toe te roepen! Voor de zeer voordelige prijs van kunt u deze viltdeken bestellen en draagt u bij aan een langduriger en plezieriger gebruik van uw matras.


Bedbodems kunnen scherpe delen bevatten en deze scherpe delen kunnen weer gemakkelijk uw mooie matras beschadigen. Met een matrasbeschermer voorkomt u dat bijvoorbeeld uw lattenbodem uw matras zou beschadigingen. Beschadigingen die kunnen ontstaan door wrijving wanneer het matras direct op de bedbodem ligt. Tevens dienen matrasbeschermers als antislip, omdat matrassen kunnen gaan schuiven wanneer u op het bed ligt. En denkt u ook aan kinderen die op het bed springen en de zeer onrustige slapers onder ons…Matrasbeschermers zijn altijd gemaakt van sterk, buigzaam materiaal en ze behoren soepel en buigzaam te zijn.

Een matrasbeschermer is onontbeerlijk wanneer u voornemens bent lang plezier te hebben van uw goede, kostbare matras. Matbeschermers zijn een verzamelnaam voor stevige, mooi afgewerkte stofdekens die matrassen beschermen tegen ruwe of scherpe bedbodems en voorkomen dat het matras verschuift.
Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2018 - Maxbedden.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  8.8