Terug naar overzicht

Bamboo matras uitermate populair in 2017

Geplaatst op 04-12-2017
Bamboo matras uitermate populair in 2017

Het jaar 2017 is bijna ten einde. En zoals elk jaar worden wij dan getrakteerd op allerlei (feiten) lijstjes. Van de Top2000 tot en met het best verkochte boek. Van grootste mens tot en met het duurste land. Verzin het maar. We worden deze dagen steeds wijzer.


Wanneer je al deze lijstjes leest, dan ontkom je er niet aan dat je je eigen lijstje samenstelt. Vanuit Maxbedden.nl hebben wij dan ook een Top 3 lijst van best beoordeelde matrassen samengesteld.

 

Top 3 matrassenlijst

Micro-Pocketveer matras Bamboo

Met stip op nummer 1 staat het micro pocketveer matras Bamboo. Dit matras is een comfortabele pocketvering matras met ca 500 tonvormige pocketveren per m2. Dit matras is voorzien van 7 comfortzones, beide zijden afgedekt met 4 cm HR50 schuim. De hoogte van dit matras is 24 cm. De anti-bacteriele buitenhoes is een luxe 4 zijden afritsbare Soft-Touch dubbeldoek verwerkt met bamboo-vezel. Door deze vezel is het matras verkoelend en milieuvriendelijk. Om het matras zit een 3D-ventilatieband.

 

Pure & Perfect matras

Maxbedden.nl heeft het Pure & Perfect koudschuim matras met ANTI-MUG eigenschappen in samenwerking met Brouwers Bedding dit jaar gelanceerd. Dit matras met een bacteriedodend H.R. interieur welke is voorzien van duizenden opengewerkte cellen welke zorgen voor een optimale ventilatie. De buitenhoes is een gebreide katoenen stof, voorzien van het geregistreerde ECO-Shield®. Dit doek is 100% anti-huismijt, anti-bedwantsen én, als primeur, anti-mug (dus geen last meer van vervelende insecten en beestjes).

 

Comfortschuim matras Saint Tropez

Het comfortschuim matras Saint Tropez is super populair onder jonge ouders. Het comfortschuim matras met een hoogte van 15 cm en een afneembare dubbeldoeks hoes is erg geschikt als kindermatras.

Tsja, we zien je al denken. Leuk zo’n top 3 matrassen lijst, maar wat moet ik er mee? Eerlijk gezegd weten wij dat ook niet. Een lijstje zegt ons ook niet zoveel. Wat we wel weten is dat we meer kwaliteitsmatrassen verkopen dan de goedkope, minder kwalitatieve matrassen. En dat doen we niet zonder reden. Maxbedden.nl bestaat al ruim 10 jaar, en al 10 jaar zijn wij van mening dat een goed matras bepalend is voor je nachtrust. Om die reden werken wij dan ook nauw samen met erkende matrassenfabrikanten als Brouwers Bedding en Van Landschoot. De matrassen die zij produceren voldoen aan allerlei kwaliteitseisen. Voor ons als wederverkoper van deze matrassen een absolute vereiste. En dat proberen we nog jarenlang zo vol te houden. Ongeacht welk lijstje bepaalt welk matras het beste is. 

 Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2020 - Maxbedden.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0